Home Nieuws PSV wacht Rotterdamse counters en afwachtend Feyenoord: ‘PSV is niveau Atlético Madrid’

PSV wacht Rotterdamse counters en afwachtend Feyenoord: ‘PSV is niveau Atlético Madrid’

1260
0

PSV kan zondagmiddag vanaf half 3 de borst natmaken wat het creëren van kansen tegen Feyenoord aangaat.

De Rotterdamse ploeg zal luisterend naar de uitspraken van trainer Arne Slot voor een behoudende speelstijl gaan in het Philips Stadion. Arne Slot verwacht dat er veel weerstand zal zijn van een uiterst aanvallend PSV.

‘Wij zijn niet naïef”, vertelt Slot op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd. Slot ziet in PSV een zelfde soort tegenstander als Atlético Madrid, waar Feyenoord in de voorbereiding tegen wist te oefenen. De oefenmeester van de Rotterdammers heeft een zelfde soort wedstrijdplan opgesteld als duur de oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid.

“Wie ons tegen Atlético heeft gezien, zag dat we soms probeerden bijna op de achterlijn van de tegenstander druk te zetten. Maar er waren ook genoeg momenten dat we wat verder inzakten.”

“Je bent altijd zo goed als dat de weerstand dat toestaat”, stelt Slot. “Het is makkelijker om heel goed te spelen tegen het rechterrijtje van de Eredivisie dan tegen PSV of Ajax”, wijst Slot op het snelle aanvalsspel van de ploeg van Roger Schmidt.

Feyenoord is niet geheel compleet. De van Arsenal gehuurde aanvaller Reiss Nelson is volgens de medische staf van de Rotterdamse club nog niet toe aan het spelen van wedstrijden. Jens Toornstra is ook een twijfelgeval, wellicht wordt hij vervangen door Fredrik Aursnes.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here