Home Nieuws ‘Het wordt tijd dat videobeelden deel gaan uitmaken van het voetbal’

‘Het wordt tijd dat videobeelden deel gaan uitmaken van het voetbal’

22
0

Het wordt tijd dat videobeelden deel gaan uitmaken van het voetbal’, zeggen Rene en Willy van de Kerkhof zeer terecht daags na de nederlaag.

‘Ik denk dat het ook belangrijk is voor de scheidsrechters. Het geeft ze een beter gevoel dat de wedstrijd ook verloopt zoals hij moet verlopen’, zegt Willy tegen Omroep Brabant. René was woensdagochtend nog altijd woest op de arbiter, die onder meer een penaltysituatie over het hoofd zag en een doelpunt van PSV afkeurde. “De kliko wordt vandaag opgehaald. We zetten de scheidsrechter erbij. Dan zijn we daar vanaf en dan is iedereen er vanaf. Het is een schande wat hij presteerde. PSV heeft een heerlijke wedstrijd gespeeld en hadden een resultaat verdiend. Hij moet ook nog naar Specsavers.”


Willy vond dat PSV zichzelf ook tekort deed. “Het was een geweldige wedstrijd van PSV en dan beloon je jezelf niet. Er werd onterecht een doelpunt afgekeurd, penalty’s krijg je niet en Guardado miste een penalty. Dat wordt wel een obsessie. Je verdient een punt, maar je krijgt niets. Helaas.”


Facebook Comments