Home Nieuws ‘Of Hakim Ziyech naar PSV komt?’

‘Of Hakim Ziyech naar PSV komt?’

12984
0

Hakim Ziyech kreeg afgelopen week de gehele Nederlandse voetbalwereld over zich heen. De middenvelder van Chelsea bleek op bezoek in Rusland te zijn.

Ziyech toog naar de Russische hoofdstad Moskou om daar zijn vriend Pormes op te zoeken. Het deed veel stof opwaaien want de bij Chelsea overbodige Ziyech werd afgelopen week ook met een eventuele toekomst bij PSV in verband gebracht. Dat gerucht vond zijn oorspong in het feit dat Hakim Ziyech een uitstekende band weet te onderhouden met de nieuwe trainer Peter Bosz.

Peter Bosz gaat aanstaande week in ieder geval voor drie seizoenen tekenen bij PSV. De club en de trainer bereikten op vrijdag een akkoord. Achter de schermen wordt nu druk gewerkt om de selectie snel op het gewenste niveau te krijgen. Dat zal gepaard gaan met de nodige versterkingen, die de komende dagen dan wel weken zijn beslag zullen gaan krijgen.

Rik Elfrink zit namens het Eindhovens Dagblad bovenop de situatie bij de club en weet nogmaals te bevestigen dat de komst van Bosz rond is: “Er is witte rook”, vertelt Rik Elfrink in Het Eindhovens Dagblad. “Officieel nog niet officieus wel, Peter Bosz wordt de komende drie seizoenen de trainer van PSV. De deal is vrijdag rondgekomen, na een week van gesprekken. PSV had haast en Bosz wil zelf ook graag instappen.”

“Bosz staat bekend om zijn attractieve spel”, gaat de clubwatcher verder. ”Dat zal hij niet in extremis kunnen doorvoeren bij PSV. Bij PSV gaat het om het kampioenschap. Daar moet je om spelen, dan kun je nog zo leuk voetballen willen spelen. Maar uiteindelijk geldt hier maar één ding. Aan het eind van het seizoen willen ze met de platte kar door de stad willen rijden en op het stadhuisplein willen staan.”

Elfrink laat zich ook nog uit over de situatie rond Xavi Simons en over het gerucht rond Hakim Ziyech. “Belangrijk is nu de transfermarkt. Xavi Simons vastleggen, dat is één van de volgende grote opdrachten voor PSV. Er moeten wat versterkingen komen, met name achterin. Pepi is in beeld en er zullen verdedigers in beeld gaan komen. Er gingen geruchten omtrent Hakim Ziyech, maar dat is op dit moment niet aan de orde”, aldus Rik Elfrink middels zijn update over de stand van zaken in het Philips Stadion.


Vorig artikelOud-Ajax td is landstitel PSV 2007 nog altijd niet vergeten: ‘Willem II wilde niet dat wij kampioen zouden worden’
Volgend artikelPSV meldt ‘voorzichtig’ komst van Peter Bosz en zet profiel Bosz op website – Maandag presentatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in