Home Nieuws PSV meldt ‘voorzichtig’ komst van Peter Bosz en zet profiel Bosz op...

PSV meldt ‘voorzichtig’ komst van Peter Bosz en zet profiel Bosz op website – Maandag presentatie

1624
0

De kogel is door de kerk. Peter Bosz is de nieuwe hoofdtrainer van PSV maar de club heeft nog geen officiele bevestiging gegeven via de officiele kanalen.

Een oplettende redacteur van NU.nl zag dat PSV zaterdagavond al een profiel van Peter Bosz op de wesbite PSV.nl had aangemaakt. ‘PSV heeft al profiel van Bosz op site’, meldde Nu.nl.

‘Het is nog even wachten op de bevestiging van PSV, maar alles wijst erop dat de club met Peter Bosz in zee gaat. De coach heeft op de site van de Eindhovenaren zelfs al een eigen profiel met daarop al zijn gegevens en een overzicht van zijn loopbaan. Het is wachten op witte rook!’, aldus het internetmedium zaterdagavond. Ondertussen is het geheel weer van de website verdwenen.

Links boven is de naam van Peter Bosz zichtbaar, alsmede onderaan de geboortedatum en woonplaats van Bosz. De trainer wordt maandag wel gepresenteerd als de nieuwe trainer van PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad zondag. De technische staf van PSV zou eerst een aantal nieuwe technische mensen willen benoemen.

Afgelopen vrijdag werd de deal officieel en die gesprekken verliepen beter dan aanvankelijk naar buiten werd gebracht. “De onderhandelingen verliepen wat betreft toezeggingen over de spelersgroep wat minder stroef dan aangenomen, zo vertellen bronnen die dicht op de situatie zitten. Bosz heeft met PSV wel bepaalde kaders besproken over investeringen en herinvesteringen.”

Bosz tekent een contract in Eindhoven tot 2026. “Bosz zal in ieder geval zijn vaste assistent Rob Maas en fysiek coach Terry Peters meenemen. Algemeen directeur Marcel Brands en technisch directeur Earnest Stewart zijn bezig met het invullen van de overige vacatures”, klinkt het.


Vorig artikel‘Of Hakim Ziyech naar PSV komt?’
Volgend artikelHans Kraaij: ‘Bosz vindt het niet leuk dat ik dit zeg, maar er mankeert echt wel iets aan hem’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in