Home Nieuws Guus Til rekent na glansrol in Volendam op basisplaats tegen Ajax en...

Guus Til rekent na glansrol in Volendam op basisplaats tegen Ajax en lacht vraag over PSV toekomst weg

690
0

Na de uitbeurt in Volendam aan de Dijk wacht nu Ajax in het Philips Stadion. De ploeg van Heitinga kan op 3 punten worden gezet in het Philips Stadion als PSV een gooi doet naar de tweede plaats.

De kans dat Guus Til aan de aftrap zal verschijnen in de topper tegen Ajax is erg groot na zijn glansrol tegen Volendam. Til levert op de meest onbewaakte en onvoorspelbare momenten voor PSV. Til bereidde de 0-1 van Luuk de Jong voor en maakte vervolgens zelf de 0-2 en de 1-3 en dus is de kans groot dat de aanvaller aan de aftrap zal verschijnen om als bliksemafleider voor Luuk de Jong te dienen.

Til en zijn serie basisplaatsen en reservebeurten: tijdens de persconferentie na afloop werd hem gevraagd of hij wel genoeg waardering krijgt. ‘Dat moet jij maar bepalen. Dat ga ik niet over mezelf zeggen’, reageerde Til. ‘Dat is toch het kenmerk van hoe ik speel?’, antwoordde Til.

‘Omdat ik best wel vaak erop en eraf ga, heb ik elke wedstrijd het idee: ik moet nu wel beslissend zijn of iets doen, want anders is de kans dat ik de volgende wedstrijd speel iets kleiner’, aldus Til, die zijn lach niet kon onderdrukken bij een vraag over zijn toekomst bij PSV. ‘Je wilt steeds wat valletjes opzetten. Ik heb het door, maar ik zal wel politiek correct antwoord geven, als dat is wat je wilt’, zei hij met een vrolijk gezicht.

Zoals gezegd maakt Til zich op voor een basisplaats tegen Ajax. Til zei nog dat de twee zeges op Ajax eerder dit seizoen PSV vertrouwen moeten geven op weg naar de zo belangrijke wedstrijd in de strijd om de tweede plek: ‘Met name de bekerfinale is natuurlijk een wedstrijd op zichzelf, maar ik ben het met je eens dat we in de afgelopen twee wedstrijden een goed antwoord hadden op hun spel.’


Vorig artikelPSV zonder schorsingen naar duels tegen Ajax, Van Nistelrooij ziet Simons mopperend gewisseld worden
Volgend artikelWijst van snoeiharde van Hanegem naar van Nistelrooij? ‘PSV is echt zo slecht’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in