Home Nieuws Wijst van snoeiharde van Hanegem naar van Nistelrooij? ‘PSV is echt zo...

Wijst van snoeiharde van Hanegem naar van Nistelrooij? ‘PSV is echt zo slecht’

3964
0

Willem van Hanegem ging zondagmiddag eens goed zitten voor FC Volendam – PSV maar schrok van dat wat hij zag.

Althans, die conclusie kunnen we gerust trekken na de ongenadig harde uithaal van de Kromme richting PSV. Van Hanegem vindt vooral het niveau erg matig. ‘Ik heb mij weer eens aan negentig minuten PSV gewaagd tegen Volendam. Het is echt zo slecht, ze winnen alleen omdat ze betere spelers hebben en jongens die een wedstrijd kunnen beslissen. Maar Volendam heeft meer idee van hoe ze willen voetballen dan PSV’, zegt de analist, die daarmee feitelijk hard uit weet te halen naar Ruud van Nistelrooij.

Van Hanegem ziet dat bij PSV een mate van tevredenheid heerst. ‘In Eindhoven denken ze echt dat de bekerfinale en een eventuele tweede plek het seizoen wel goed zullen maken. In de beker hebben ze tegen de lamme en de blinde gespeeld en ik zie ze eerlijk gezegd niet van Ajax winnen. Die ploeg voetbalt ook veel minder dan in het verleden, maar daar hebben ze nog wel altijd een idee. Ze kunnen het alleen nu even niet uitvoeren zoals voorheen. De kracht van Ajax was altijd dat ze de lat hoog legden. Dus een tweede plek en een bekerfinale, dat is daar simpelweg onder de maat. Dat maakt je beter op lange termijn. Bij PSV zijn ze met dezelfde prestatie straks niet ontevreden. Dat is het verschil’, aldus van Hanegem.


Vorig artikelGuus Til rekent na glansrol in Volendam op basisplaats tegen Ajax en lacht vraag over PSV toekomst weg
Volgend artikelVerbaasde van Nistelrooij reageert op negatieve stemming rond PSV | Ook verbazing na uitspraak over titelkansen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in