Home Nieuws Guus Meeuwis beduusd na verrassende daad Marcel Brands

Guus Meeuwis beduusd na verrassende daad Marcel Brands

2006
1

Marcel Brands heeft namens PSV voor een enorme verrassing voor Guus Meeuwis gezorgd.

De artiest en tevens fervent PSV-fan geraakte beduusd door de geste van de club. Het betreft een enorme blijk van waardering voor de Tilburgse artiest. Sinds vandaag, vrijdag, ziet Guus Meeuwis zichzelf terug in een standbeeld voor het Philips Stadion. PSV heeft Guus Meeuwis in het brons gegoten.

De artiest bleek van niets te weten en is erg blij en tegelijk beduusd door de geste van de club. ‘Kleine Guus droomde groots’, schrijft PSV via de sociale media, met daarbij een afbeelding. Het kleine standbeeld is gebaseerd op een jonge Meeuwis, die als klein kind al wedstrijden van PSV bezocht. Als profvoetballer bleek Guus Meeuwis niet geschikt te zijn voor het Philips Stadion maar als zanger is Guus Meeuwis wel degelijk geslaagd in het Philips Stadion.

‘Als blijk van waardering voor zeventien jaar Groots in het Philips Stadion’, aldus PSV over de Brabantse artiest. Meeuwis treedt jaarlijks meerdere keren op het Philips Stadion maar daar komt wel een einde aan. Dit jaar was het alweer het zeventiende opeenvolgende jaar op het podium in het Philips Stadion.

PSV plaatste in het verleden al standbeelden van clublegendes en voormalig spitsen Coen Dillen en Willy van der Kuijlen bij het Philips Stadion maar nu dus ook voor artiest en fervent PSV-aanhanger Guus Meeuwis, die zoals gezegd erg blij is met het bronzen beeld voor het stadion.

‘Alsof ik in een jongensboek leef. Een Grootse droom! Absurd vereerd, geroerd en verguld, ben ik. Dat laatste nu dus ook letterlijk. Nu ik een eigen beeld als voetballer heb én een wereldrecord op mijn naam, lijkt het me verstandig in voetbaltermen te blijven praten: dit is de best mogelijke aftrap van de laatste Groots. Ik verheug me om hier nog negen keer, een heel erg groots feestje te geven!’, aldus Guus Meeuwis in gesprek met PSV.nl.


Vorig artikelPSV wil ‘gearriveerde topspeler’ aantrekken bij vertrek Johan Bakayoko: ‘Daar is geld voor’
Volgend artikelDruk van de media en ‘Real Madrid-verwijzingen’ | Journalisten blijven Koeman wijzen op basisplaatsen voor Veerman en Schouten

1 REACTIE

  1. Het is toch een schande dat Koeman nog steeds, ook na deze totale afgang tegen Canada maar blijft vasthouden aan Wijnaldum!!! Schouten is 10 x beter op die plek. En Brobbey in de spits??? Als je met 2 spitsen wilt spelen wat mij echt fantastisch lijkt, zeker gezien het ontbreken van echte buitenspelers, kies dan voor Mahlen en Memphis, die kennen elkaar van haver tot gort. We gaan op deze manier niet ver komen, vooral nu het zelfs nu, vlak voor het tournooi begint, nog echt niets duidelijk is. Kortom we gaan totaal onvoorbereid beginnen, dan sta je al met 3 – 0 achter tegen de meeste tegenstanders. Dank je wel Ronald Koeman!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in