Home Nieuws PSV wil ‘gearriveerde topspeler’ aantrekken bij vertrek Johan Bakayoko: ‘Daar is geld...

PSV wil ‘gearriveerde topspeler’ aantrekken bij vertrek Johan Bakayoko: ‘Daar is geld voor’

15440
2

De zomerse en uitgaande miljoenentransfer van Johan Bakayoko valt haast niet meer tegen te houden. Althans, dat is de insteek van menig analist.

De buitenspeler lijkt daar nog altijd anders in te staan maar dat terzijde. Een uitgaande transfer van Johan Bakayoko is anders gezegd nog altijd geen zekerheid, ondanks de vele Europese topclubs die concreet in de markt zijn voor de aanvaller. Stel, de Belg speelt een grandioos Europees Kampioenschap, reikt tot de halve finale en passeert de nodige tegenstanders. In dat geval kunnen Earnie Stewart en Marcel Brands de borst natmaken want clubs zullen gaan overbieden is de verwachting.

Mocht zo’n scenario realiteit worden zal de club de internationale transfermarkt op gaan. PSV zal in dat geval voor een ‘gearriveerde speler’ gaan. Althans, dat stelt PSV-clubwatcher Rik Elfrink. Wel wordt de opvolger van Johan Bakayoko aanvankelijk in de Eredivisie gescout, wat er zomaar op kan duiden dat PSV de pijlen inderdaad zou kunnen gaan richten op Steven Bergwijn.

De eerste geruchten over mogelijke interesse voor de aanvaller zijn al daar en zouden deze zomer best weleens realiteit kunnen gaan worden. Met het naderende vertrek van Hirving Lozano en mogelijk ook Bakayoko, zullen er de nodige vleugelaanvallers aangetrokken moeten gaan worden. “Als Bakayoko gaat, moet daar een topspeler voor terugkomen”, aldus Elfrink in Eindhovens Dagblad. “Eerst wordt er in de Eredivisie gekeken.”

“Tuurlijk, als daar niets voorradig is waarvan men denkt: dit gaat ons verder helpen in de competitie en de Champions League, dan gaan ze naar het buitenland. Als er een speler in beeld is die óf heel duur is óf de club wil hem niet verkopen, dan kom je snel in het buitenland uit. Maar ze zullen eerst in de Eredivisie gaan scouten. Als Bakayoko gaat, komt er iemand voor terug. Dat is duidelijk.” De opvolger van Bakayoko moet een ‘gearriveerde speler’ zijn. “Dat moet een topper zijn. Daar is geld voor”, aldus de journalist in de regionale krant.


Vorig artikelEarnie Stewart licht toe waarom PSV Lozano toch laat gaan: ‘Hij heeft zijn hart verloren aan deze club’
Volgend artikelGuus Meeuwis beduusd na verrassende daad Marcel Brands

2 REACTIES

 1. @Steven anal:
  Ik sta helemaal achter jouw post!
  Is er geen speler te vinden in de USA?
  Kunnen ze geen speler vinden van formaat zoals vroeger deden met Guardado? Zie liever dat die Spaans-Belgische Marokkees het gat opvullen van Johan.

 2. Gatver. Dat is echt een verwaand mannetje geworden die Bergwijn.
  Bah!!
  Ik kan me niet voorstellen dat hij ondanks zijn PSV verleden nog geliefd is bij PSV aanhang.
  Ook zijn de prestaties ook niet van hoog niveau bij Ajax.
  Overgewaardeerd en te dure speler die beter in 020 kan blijven.
  Alles uit Amsterdam wat met de naam Steven Berg.. begint moet daar blijven. Dat staat als een huis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in