Home Nieuws Guus Hiddink hoopt vurig op bekerwinst én Champions League maar waarschuwt PSV...

Guus Hiddink hoopt vurig op bekerwinst én Champions League maar waarschuwt PSV voor ’totaal ander Ajax’

1082
1

Guus Hiddink zal zondagavond aandachtig toeschouwer in de Kuip zijn, als PSV op zal gaan voor de tweede bekeroverwinning op rij.

Hiddink was afgelopen zondag ook aanwezig in het Philips Stadion, toen de ploeg van John Heitinga alle kanten op werd gespeeld. Wel verwacht Hiddink dat Ajax komende zondag in De Kuip anders voor de dag zal komen dan afgelopen zondag tijdens het competitieduel.

“PSV ging goed het gevecht aan. Ze wonnen meer duels en hebben Ajax stevig aangepakt. Daar kon Ajax niet goed tegen”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. “PSV heeft nu al vier jaar geen Champions League meer gespeeld. Het is hoog nodig dat ze daar weer in actief worden en daarom was het zo belangrijk dat PSV afgelopen zondag won.” Het is duidelijk, Guus Hiddink is nog altijd zeer begaan met het wel en wee van PSV. De Achterhoeker hoopt dan ook dat PSV zondag opnieuw van Ajax zal winnen en zich aanstaande zomer plaatst voor de Champions League.

Hiddink weet PSV wel te waarschuwen voor Ajax na de zeperd in Eindhoven. “Je kunt een totaal andere wedstrijd verwachten met een totaal ander Ajax, dat enorm gebrand zal zijn op een revanche. Het scheelt al een hoop dat Edson Álvarez er weer bij is. Die gaat een hoop energie in de wedstrijd gooien en neemt de rest daarin mee”, denkt Hiddink te weten.

Hoe ziet de toekomst van Hiddink er eigenlijk uit? “Als ik sta te kijken bij de training van Ruud van Nistelrooij of bij Theo Lucius, die het heel goed doet in de jeugd bij PSV, dan heb ik wel echt weer zin om het veld op te gaan. Dat zijn wel momenten dat je het trainen mist. Maar het is mooi geweest. Ik ben 76 en je moet ook weten wanneer je van het podium af moet gaan”, aldus Guus Hiddink.


Vorig artikelÉrick Gutiérrez klaar voor nieuwe hoofdrol in de Kuip: ‘Ik krijg kippenvel van de PSV supporters’
Volgend artikel‘Vader van Branco van den Boomen is idolaat van PSV’

1 REACTIE

  1. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: psvinside.nl/guus-hiddink-hoopt-vurig-op-bekerwinst-en-champions-league-maar-waarschuwt-psv-voor-totaal-ander-ajax/ […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in