Home Nieuws Érick Gutiérrez klaar voor nieuwe hoofdrol in de Kuip: ‘Ik krijg kippenvel...

Érick Gutiérrez klaar voor nieuwe hoofdrol in de Kuip: ‘Ik krijg kippenvel van de PSV supporters’

1218
0

Sta er vooral niet van te kijken als Érick Gutiérrez zondagavond in Rotterdam opnieuw de hoofdrol pakt in een belangrijke wedstrijd.

De verwachting is niet dat de Mexicaan aan de wedstrijd tegen Ajax zal gaan starten maar uitsluiten kunnen we het niet. Hoe dan ook, de middenvelder is klaar om de beker opnieuw naar Eindhoven te brengen. Vorig jaar vertolkte Érick Gutiérrez een flinke hoofdrol in de finale tegen Ajax door te scoren. Het staat hem allemaal nog helder op zijn netvlies.

In gesprek met PSV.nl gaat de Mexicaan in op wat de fans van de club voor hem betekenen.

Hoe kijk je terug op de vorige wedstrijd met Ajax?
“Afgelopen zondag was de sfeer fantastisch. Vanaf de warming-up al. Ik begon niet in de basis, maar kreeg er alsnog kippenvel van. Daardoor wilde ik nog liever op het veld staan. Het geeft veel motivatie, ook weer voor komende zondag.”

“PSV heeft voor altijd een plekje in mijn hart”, zegt hij tegen PSV.nl. “Niet alleen omdat het mijn eerste club in Europa is, maar ook mijn dochter is hier geboren en mijn zoontje kwam hier toen hij drie maanden oud was. Dit is mijn tweede huis. De fans hebben me altijd gesteund, ook als ik niet speelde. Als ik speel, doe ik het voor de fans en mijn familie. Voor hen geef ik alles.”

Altijd als je kinderen er zijn winnen we van Ajax. Zijn ze zondag in De Kuip?

“Jazeker! Als we een prijs kunnen pakken zijn ze erbij. Ze geven me veel kracht. Ik vind het ook fijn ze te zien als ik speel. Ze worden wat ouder ze begrijpen het zelf ook steeds beter. Ik laat ze graag zien wat je kan bereiken als je ergen voor gaat. Dus natuurlijk zullen ze er zijn!”


Vorig artikelVerdeeldheid in een selectie leidt vaak nergens toe maar Ajax verdediger is wel blij dat PSV geen kampioen wordt
Volgend artikelGuus Hiddink hoopt vurig op bekerwinst én Champions League maar waarschuwt PSV voor ’totaal ander Ajax’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in