Home Nieuws Wachten op grote transfers | PSV – FC Eindhoven wordt de wedstrijd...

Wachten op grote transfers | PSV – FC Eindhoven wordt de wedstrijd van de toptalenten van Duiven, Babadi en van de Blaak

3739
0

De ploeg van Peter Bosz gaat zich langzaam opmaken voor de weken van de waarheid want er staat komende weken veel op het spel.

De wedstrijd tegen FC Eindhoven in het Philips Stadion, inmiddels bijna traditie, is een nieuwe en mooie gelegenheid de fans kennis te laten maken met Peter Bosz maar ook met een aantal zeer grote talenten. Zoals vorig jaar Ismael Saibari onverwacht zijn kans pakte, hoopt PSV dat deze editie van PSV – FC Eindhoven opnieuw een aantal talenten de kansen grijpt zichzelf te laten zien. En talenten, toptalenten welteverstaan, zijn er te over in de selectie van Peter Bosz.

Bosz al een groot deel van de jonge spelers minuten gaan geven tegen de stadgenoot. Aanstaand weekend wacht de test tegen Nottingham Forest, waarin een ander deel van de selectie juist weer acte de présence zal gaan geven. Rik Elfrink zal namens het Eindhovens Dagblad de wedstrijden tegen FC Eindhoven weer gadeslaan en analyseren. De journalist ziet dat PSV stappen voorwaarts maakt.

“PSV begint woensdag aan de derde van vier etappes in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, die behoudens het beperkte aantal inkomende transfers tot nu toe gladjes verloopt”, schrijft Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. “Geen blessures, weinig gedoe en veel positiviteit na de entree van Peter Bosz.”

“Dé vriendschappelijke topwedstrijd van deze week is voor PSV pas op zondag, als de ploeg van Bosz thuis tegen Nottingham Forest nog wat puntjes op de i wil zetten”, vervolgt Elfrink. “Niet ernaast natuurlijk, want de speelwijze van Bosz vraagt om veel discipline en herhalingen van zetten. De coach van PSV gaf eerder al aan dat hij niet verwacht dat zijn groep alles nu al tot in perfectie kan uitvoeren, maar wil de getrainde spelintenties wel terugzien”, aldus Elfrink over de verfijnde speelstijl.

Tegen FC Eindhoven kunnen veel jongelingen zich dus gaan laten zien aan zowel de PSV fans als aan de trainer, die stelt dat het niveau van de talenten hoog te noemen is. De verwachting is dat Jason van Duiven, Tim van den Heuvel, Tygo Land, Isaac Babadi, Emmanuel van de Blaak, Livano Comenencia, Julian Kwaaitaal en Mohamed Nassoh allen veel minuten zullen gaan maken in het Philips Stadion.


Vorig artikelStatus Wijnaldum | Komt de in Parijs totaal overbodige middenvelder nog in beeld bij PSV?
Volgend artikelRicardi Pepi scoort weer voor PSV: ‘Salaris Pepi is kleingeld voor PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in