Home Nieuws Geen ‘Nouri verwijzingen’ | Veel negatieve discussies over spandoek met ‘34’ verwijziging

Geen ‘Nouri verwijzingen’ | Veel negatieve discussies over spandoek met ‘34’ verwijziging

9799
0

Op sociale media en internetfora is er veel rumoer en discussie ontstaan over het spandoek dat op de Oosttribune werd uitgerold in de tweede helft van de wedstrijd tegen Ajax.

Het spandoek dat in de tweede helft werd vertoond kende meerdere cynische als even grappige en ludieke verwijzingen naar het dramatische seizoen van de club uit Amsterdam. Onderaan het spandoek stond ook het getal 34 benoemd. Met name onder Ajax-fans maakt het getal 34 vee los door de gebeurtenissen rond Abdelhak Nouri in 2017.

Hieronder een greep uit de reacties naar aanleiding van het op het eerste oog ludieke spandoek. We gaan er gemakshalve vanuit dat getal 34 inderdaad betrekking heeft op het totaal aantal te spelen wedstrijden in de Eredivisie en niet verwijst naar de trieste gebeurtenissen rond Abdelhak Nouri. Het Eindhovens Dagblad meldt namelijk dat het vanuit PSV-kringen heeft begrepen dat er verwezen wordt naar het aantal te spelen wedstrijden in de Eredivisie.

Enkele reacties naar aanleiding van het spandoek zijn niet mals maar worden evenzo hard weer ontkracht en weersproken. Ook een raadslid van een kleine gemeente in Nederland, die tevens Ajax-fan is, heeft al snel zijn mening klaar en fileert met name de PSV-fans maar ook PSV-watcher Rik Elfrink, die op zijn beurt ook weer een reactie klaar heeft.

Berichtgevingen gaan verder onder de foto


Vorig artikelBosz oordeelt hard over ‘dramatische’ eerste helft PSV: ‘Geluk dat Ajax niet vier keer scoorde’
Volgend artikelReactie ESPN na spandoek Oosttribune: ‘Misschien kunnen ze het bij PSV ontkrachten’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in