Home Nieuws Bosz oordeelt hard over ‘dramatische’ eerste helft PSV: ‘Geluk dat Ajax niet...

Bosz oordeelt hard over ‘dramatische’ eerste helft PSV: ‘Geluk dat Ajax niet vier keer scoorde’

752
0

Peter Bosz is begrijpelijkerwijs niet tevreden over de eerste helft die PSV op de mat legde tegen Ajax (5-2 winst).

Zijn ploeg keek bij rust tegen een 1-2 achterstand aan, maar liep in het tweede bedrijf uit naar een ruime zege. “Het verschil tussen de eerste en tweede helft zat bij ons. Ik vond ons dramatisch in balbezit, we kregen de druk er ook niet op. We mochten van geluk spreken dat zij niet vier keer scoorden.’

Bosz zag zijn elftal bij ESPN veel fouten in balbezit maken. “We leidden constant hun counters in, gelukkig gingen zij daar slordig mee om.”

De oefenmeester weigerde in de rust een donderspeech te geven. en wisselde Joey Veerman en Malik Tillman voor Guus Til en Ismael Saibari. “We hebben gewoon goede voetballers en dat hebben we al laten zien dit seizoen. Ik heb gezegd dat we twee wissels zouden toepassen en hoe we het zouden doen. Iedereen voelde wel dat het niet goed was, daar hebben ze geen schreeuwende trainer bij nodig.”

“Je kunt niet anders zeggen dat die jongens het verschil maken”, doelt Bosz op Til en Saibari. “Als je ook ziet wat Ricardo Pepi en Yorbe Vertessen brengen, al is het dan voor tien minuten…”


Vorig artikelPSV blijft foutloze koploper na knotsgekke topper en duwt Ajax naar laatste plaats in de Eredivisie
Volgend artikelGeen ‘Nouri verwijzingen’ | Veel negatieve discussies over spandoek met ‘34’ verwijziging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in