Home Nieuws FC Twente aanvaller Zerouki denkt aan PSV: ‘Ik vind mezelf niet minder...

FC Twente aanvaller Zerouki denkt aan PSV: ‘Ik vind mezelf niet minder dan Sangaré’

6809
0

FC Twente aanvaller Ramiz Zerrouki stond dit seizoen in de belangstelling van Feyenoord maar een transfer ging niet door.

De interesse vanuit de top van Nederland lijkt de aanvaller van FC Twente aan het denken te hebben gezet. Zerrouki denkt dat er voor hem namelijk meer in zit dan Feyenoord. De Algerijnse international weet dat hij geen ’typische verdedigende middenvelder’ is zoals Ibrahim Sangaré maar denkt dat niveau wel te kunnen bereiken.

“Nee, maar heel eerlijk: ik vind mezelf niet minder dan die twee”, zegt hij tegen Voetbal International. “Zij spelen in een team met nog meer kwaliteit om zich heen, het lijkt me dat voetballen dan alleen nog maar makkelijker wordt. Ik zou die positie ook op hun niveau kunnen invullen. Als je mij naast Sangaré zet, ziet hij er natuurlijk veel sterker uit. Maar niet alles draait om fysiek”, aldus Zerrouki, die zichzelf wel bij PSV ziet spelen.

“Het is ook slimheid in duels, hoe je staat, hoe gretig je bent. Laatst zag ik een lijstje met meeste balveroveringen in de Eredivisie. Joshua Brenet en ik stonden eerste en tweede. Joshua is op het eerste oog ook niet de meest fysieke speler. Drive is bepalend. Iemand kan sterker zijn dan je denkt, dan je ziet. Geldt ook voor mij”, constateert Zerrouki, die niet uitsluit dat hij vrijdagavond tegen Sparta Rotterdam zijn laatste wedstrijd speelt namens FC Twente. PSV lijkt voor hem niet in de markt te komen.

“Dat kan. Je weet nooit wat er gebeurt, wat er op je pad komt. Maar ik zal Twente alleen verlaten als het gevoel helemaal goed is”, aldus de ambitieuze aanvaller van FC Twente.


Vorig artikelPSV iconen wijzen naar ‘irritante’ Steven Bergwijn, Theo Lucius krijgt geen genoeg van ‘voorbeeld’ Luuk de Jong
Volgend artikelDuitse bondscoach selecteert Mario Götze voor WK in Qatar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in