Home Nieuws Familie Zahavi koestert PSV jaren: ‘Mijn tijd zit erop hier maar ik...

Familie Zahavi koestert PSV jaren: ‘Mijn tijd zit erop hier maar ik vertrek ook vanwege mijn familie’

3279
0

De wegen van PSV en Eran Zahavi gaan definitief scheiden. De spits uit Israël gaat voor een verlenging van carrière maar het PSV boek wordt dichtgeslagen.

De winst van de KNVB beker betekent veel voor Zahavi en dus zegt de spits dat zijn periode bij PSV nu al geslaagd is. PSV had de aflopende verbintenis van de 34-jarige Zahavi maandag formeel opgezegd. PSV had niettemin de mogelijkheid om met de Israëliër in gesprek te gaan over een nieuwe verbintenis, maar daarvan is afgezien. In dat geval zou een veel lager salaris het gevolg zijn maar die optie is door beide partijen niet geopperd.

Zahavi is ook een familieman en het vertrek uit Nederland is mede een gevolg van de wens van de familie. “Ik heb een nieuwe uitdaging nodig”, aldus Zahavi. “Maar ik vertrek ook vanwege mijn familie. Wij zijn toe aan een nieuwe plek. Natuurlijk zijn er in de afgelopen twee jaar dingen gebeurd. Die waren moeilijk. Maar het is tijd om door te gaan. Onze tijd hier zit erop.”

Het gezin van Zahavi werd in mei vorig jaar opgeschrikt door een gewapende overval bij hem thuis in Amsterdam. Zahavi zelf was daarbij niet aanwezig, maar zijn vrouw en vier kinderen wel. Hij werd in de spelersbus op weg naar Tilburg voor de uitwedstrijd tegen Willem II gebeld door de politie. Het nieuws ging heel Europa door. Zahavi nodigde geregeld zijn gehele familie uit bij thuiswedstrijden van PSV. Zo was de gehele familie van Zahavi aanwezig bij het voorronde Champions League duel van PSV tegen Galatasaray. (Zie foto)

Het management van Eran Zahavi voert op dit moment gesprekken met de Braziliaanse club Botafogo. Ook zijn Maccabi Tel Aviv en Olympiakos nog steeds geïnteresseerd in de Israëlische spits.


Vorig artikelVan der Doelen wijst naar van Nistelrooij: Gaat van Nistelrooij voor middenveld met Timber, Veerman en Götze?
Volgend artikelDirecteur en eigenaar Chivas richt pijlen op PSV: ‘Binnen aantal jaar meer Mexicanen bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in