Home Nieuws Directeur en eigenaar Chivas richt pijlen op PSV: ‘Binnen aantal jaar meer...

Directeur en eigenaar Chivas richt pijlen op PSV: ‘Binnen aantal jaar meer Mexicanen bij PSV’

6397
0

PSV heeft nog altijd een nauwe band met Mexico. De club heeft een aantal sponsors in het immense en voetbalgekke land en koestert de band met oud-spelers als Andres Guardado en Carlos Salcido.

PSV heeft enkele jaren terug ook een nauwe samenwerking opgezet met de grootste club van het land, Chivas FC. De direcetur en eigenaar van de Mexicaanse topclub koestert op zijn beurt ook de band met PSV en heeft zelfs grootse plannen voor de toekomst. Amaury Vergara rekent erop dat er binnen enkele jaren meerdere spelers uit Mexico bij PSV zullen spelen. Die verwachting spreekt hij uit in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

De samenwerking tussen PSV en Chivas werd een maand geleden aangekondigd maar bestond al eerder. Amaury Vergara was woensdag te gast in Eindhoven om met de club over meerdere lopende zaken te spreken en de toekomst in kaart te brengen wat de samenwerking tussen PSV en Chivas aangaat. Daarover zegt de Mexicaan: “Wij kunnen PSV helpen om commercieel te groeien in Mexico en de Verenigde Staten, waar we ook belangrijke kennis van de markt hebben. Daarmee kan de club internationaal een slag maken en de naamsbekendheid nog verder vergroten. Er zijn sowieso al heel veel supporters van PSV in Mexico”, zegt Vergara tegen de regionale krant.

Vergara denkt dat ook spelers en trainers uitgewisseld zullen worden tussen Eindhoven en Mexico. “Chivas wil blijven innoveren en we zien in PSV een echte bondgenoot wat dit betreft. Binnen twee, drie jaar spelen veel meer Mexicaanse voetballers in Europa en ook bij PSV verwacht ik”, aldus een hoopvol gestemde Mexicaanse directeur.


Vorig artikelFamilie Zahavi koestert PSV jaren: ‘Mijn tijd zit erop hier maar ik vertrek ook vanwege mijn familie’
Volgend artikel‘61 blessures in twee jaar bij PSV is een kolossaal aantal’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in