Home Nieuws Exit tegen matig Rangers zit Saibari nog altijd dwars: ‘Ik wil alles...

Exit tegen matig Rangers zit Saibari nog altijd dwars: ‘Ik wil alles voor Van Nistelrooij en PSV geven’

392
0

Champions League deelnemer Rangers FC is inmiddels twee wedstrijden onderweg in de groepsfase van het prestigieuze toernooi maar kan weinig tot geen protten breken.

De Schotse club uit Glasgow kreeg in de groepsfase inmiddels 7 doelpunten om de oren en ook drie strafschoppen tegen. Ook pakte de ploeg wederom een rode kaart. Zo verloor het kwetsbare elftal de afgelopen drie wedstrijden met 4-0, 4-0 en 0-3. Kortom, PSV heeft zichzelf lelijk in de vingers gesneden tegen het marginale elftal uit Glasgow. Het is nog maar de vraag hoelang trainer van Bronkhorst nog op zijn post mag blijven zitten gezien de onthutsende resultaten.

Of de dreun van de uitschakeling in Eindhoven al verwerkt is, valt nog te bezien nu ook Saibari zich uit laat over de wrange uitschakeling tegen de Schotten. De jonge aanvaller vindt het ‘nog steeds moeilijk te bevatten’ dat PSV dit seizoen niet in de Champions League, maar Europa League speelt. “Dat het die wedstrijd niet lukte voor ons, vind ik nog steeds moeilijk te bevatten en ik kan er maar moeilijk de vinger op leggen”, zegt Saibari tegen het Eindhovens Dagblad. “We hadden er naar ons gevoel alles aan gedaan en onze supporters waren fantastisch”. De aanvaller kreeg lastige taken toebedeeld tegen Rangers FC maar bleef wel overeind.

De jonge sterke aanvaller is van Nistelrooij zeker dankbaar voor de kansen die hij krijgt dit seizoen. “Ik heb veel waardering voor het vertrouwen dat ik van hem heb gekregen en houd geloof dat de titel voor ons dit seizoen mogelijk is. Ik wil alles voor hem en PSV geven, omdat hij me de kans heeft gegeven om dit allemaal mee te maken”, aldus Saibari.


Vorig artikelTwijfels bij de voetbalvisie van René van de Kerkhof: ‘Gakpo wordt de revelatie van het WK’
Volgend artikelOnverwacht einde interlandcarriere Eran Zahavi na ‘hotelkamer incident’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in