Home Nieuws Eran Zahavi gaat voor de prijzen met PSV: ‘Ik wilde niet weg,...

Eran Zahavi gaat voor de prijzen met PSV: ‘Ik wilde niet weg, we zijn hier nog niet klaar’

1345
0

Eran Zahavi mocht van Roger Schmidt in Arnhem weer eens in de basis beginnen en de spits stelde niet teleur.

Met de belangrijke 0-1 leek Zahavi alle frustraties van zich af te schieten. Het waren roerige maanden voor de spits uit Israel, die kost wat kost een prijs met PSV wil behalen. Na afloop sprak de spits met ESPN. Zahavi gaf aan met een goed gevoel terug te kijken op de wedstrijd tegen Vitesse. “Het is altijd lekker om een doelpunt te maken en te winnen met een goede prestatie van het team”, aldus Zahavi. “We speelden een heel goede wedstrijd. Iedereen verdient alle complimenten.”

Vanwege een blessure was de spits langere tijd uit de roulatie. “Het was een heel zware periode. Bijna drie maanden niet gespeeld. Maar dat ligt nu achter me. Ik ben blij dat ik weer terug ben en weer in de basis sta. Ook weer terug op het scoreformulier, dus ik ben heel blij.”

Zahavi ging ook in op de geruchten dat hij afgelopen maand wilde vertrekken bij PSV nadat er voor een tweede keer bij hem werd ingebroken. “Er zijn altijd geruchten, daar heb ik geen controle over. Het was zeker niet makkelijk toen het nogmaals gebeurde, maar ik heb heel veel steun gehad vanuit de club en van mijn familie. Ik wilde niet weg, we zijn hier nog niet klaar. Ik ben iets in Eindhoven begonnen en dat wil ik afmaken”, zei Zahavi over de recente situatie.

“We hebben er wel over getwijfeld, maar hebben gezegd dat we er samen voor zouden gaan. We richten ons op de goede dingen, niet de slechte. Iedere keer dat ik kan spelen ben ik blij. Ik ben natuurlijk niet jong meer, dus iedere keer dat ik in het veld sta en kan scoren ben ik blij. Daar denk ik aan en dan is alles goed”, aldus Eran Zahavi die alle geloof en vertrouwen heeft in een goede afloop van het seizoen. De spits wil op de prijzen jagen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here