Home Nieuws Lars Unnerstall: ‘Ja, ik krijg de keepersdiscussie bij PSV mee’

Lars Unnerstall: ‘Ja, ik krijg de keepersdiscussie bij PSV mee’

1752
0

Lars Unnerstall is prima op zijn plaats in Enschede bij FC Twente en geniet van zijn rol als eerste keeper.

Ondertussen valt de naam van Unnerstall nog vrijwel wekelijks in Eindhoven omdat de keeper al het gehele seizoen juist grote indruk weet te maken onder de lat. Vrijwel alle analisten en journalisten vallen over elkaar heen als het over Lars Unnerstall gaat. De Duitse goalie had bij PSV onder de lat moeten staan, is de algehele tendens als het over de keeperskwestie in Eindhoven gaat.

Unnerstall geeft toe dat hij het allemaal wel mee krijgt wat er gezegd wordt over Drommel en Mvogo. De Duitse keeper krijgt de keepersdiscussie bij PSV van een afstand zeker wel mee. Joël Drommel en Yvon Mvogo liggen behoorlijk onder vuur wat de prestaties aangaan. Unnerstall verliet PSV afgelopen zomer voor Twente, terwijl Drommel de omgekeerde weg bewandelde.

“Natuurlijk krijg je dat mee”, reageert de Duitse keeper bij het regionale RTV Oost op de kritiek die er bij PSV wekelijks is op de keepers van dienst. “Maar volgens mij is dat nu niet meer zo belangrijk. Natuurlijk ben ik blij als PSV wint, ik heb daar twee jaar gespeeld en dan kijk je er ook naar. Maar wie daar nu in de goal staat, maakt mij niet zoveel uit.”

Heeft PSV Unnerstall te makkelijk laten gaan? De Duitser kan er weinig over zeggen. “Ik kan alleen zeggen dat ik hartstikke blij ben om hier te zijn en bij FC Twente te keepen”, stelt de ervaren sluitpost. “Het is nu gewoon geweldig dat ik bij FC Twente ben.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here