Home Columns De zaakwaarnemer van Sam Lammers, de ergste van zijn soort

De zaakwaarnemer van Sam Lammers, de ergste van zijn soort

4550
0

Zaakwaarnemers zijn er in alle soorten en maten maar de zaakwaarnemer van Sam Lammers spant toch wel de kroon.

De vader van Zakaria Labyad, Mino Raiola of Paco Casal als belangenbehartiger van Gaston Pereiro en zo kunnen we er nog wel een paar opnoemen maar agent cq zaakwaarnemer Reza Fazeli maakt het wel heel erg bont.

Toegegeven, de vader van Zakaria Labyad koos jaren terug ook voor de niet chique manier door een verleidelijk bod van Sporting Lissabon, al dan niet ‘boven’ of ‘onder’ tafel, te accepteren na eerder gemaakte afspraken met Marcel Brands. Paco Casal kan er als agent van Pereiro ook wat van maar inmiddels zwemt er weer een nieuwe vis in de vijver van onbetrouwbare zaakwaarnemers: Reza Fazeli.

Vader Labyad ontving in 2013 vanuit Portugal een zak tekengeld en ineens verklaarde de familie Labyad zich niets meer te kunnen herinneren van mondelinge afspraken met PSV en de inmiddels gefrustreerde Marcel Brands, die verbijsterd achter bleef.

Mino Raiola heeft de naam keihard te zijn maar geldt wel als betrouwbaar. Raiola stelt PSV zelden teleur en houdt zich immer aan de gemaakte afspraken. Dat resulteert onder meer in het feit dat er zelden of nooit PSV’ers transfervrij het Philips Stadion verlaten.

PSV zit inmiddels graag aan tafel met Mino Raiola. Dat kan bepaald niet gezegd worden van spelersmakelaar Reza Fazeli. De tot nog toe onbekende agent spant de kroon wat onbetrouwbaarheid aangaat en brengt het hoofd van een keurige jongen als Sam Lammers flink op hol. Is Lammers dan zelf niet ‘schuldig’? Ach, u weet hoe het gaat in de wereld van het voetbal waarin een jonge speler onverwacht miljoenen euro’s in het vooruitzicht krijgt gesteld.

Fazeli is duidelijk een zaakwaarnemer van het ergste soort waar je pertinent geen zaken mee kan doen. Fazeli staat ook niet bepaald voor zijn daden want enige reactie op de huidige opstelling wordt er niet gegeven. Herhaalde verzoeken vanuit de redactie van PSV Inside voor een reactie over de gang van zaken blijven onbeantwoord. Er komt geen antwoord vanuit het kantoor van Fazeli in Duitsland.

Fazeli heeft eerder met PSV een mondeling akkoord bereikt over een langer verblijf van Lammers maar het afronden liet maar op zich wachten. Inmiddels is duidelijk waarom maar PSV lijkt zich star en resoluut op stellen en geeft vooralsnog geen krimp wat de geboden som van 7 miljoen euro vanuit Bergamo aangaat.

PSV verlangt minimaal 10 miljoen euro en hoopt ergens nog steeds op het tonen van goed fatsoen vanuit het kamp Lammers en diens onbetrouwbare begeleider.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here