Home Nieuws Denzel Dumfries gaat met PSV voor revanche: ‘Schrijf maar op, er volgen...

Denzel Dumfries gaat met PSV voor revanche: ‘Schrijf maar op, er volgen betere tijden’

1352
0

Denzel Dumfries is vastberaden met PSV een topseizoen te gaan draaien.

De aanvoerder kende met PSV een mager seizoen en zet alles op alles om zich te revancheren. In krap een jaar tijd is de nog altijd jonge energieke back een hele belangrijke pijler geworden in de selectie.

Dumfries stelt zichzelf onmiskenbaar doelen en jaagt deze onvermoeibaar na. In gesprek met Voetbal International spreekt hij zich uit over het komende seizoen en waarschuwt daarbij de concurrentie in de Eredivisie.

Eerder sprak hij zichzelf al uit over dat wat hij wenst te verwezenlijken wat zijn toekomst aangaat. Het is duidelijk dat Dumfries voor het allerhoogste gaat; ‘Ik heb een plan in mijn hoofd, maar daar laat ik me niet over uit’, zei Dumfries eind vorig jaar tegen VI. ‘Dat legt alleen maar onnodige druk op. Het enige wat ik zeg, is dat mijn plannen tot nu toe behoorlijk zijn uitgekomen en – schrijf maar op – dat er volgend jaar betere tijden gaan aanbreken’, verwijzend naar het magere vorige seizoen.

Voetbal International berekende verder dat Dumfries ongekend hoog scoort wat balcontacten in de zestienmeter van de tegenstander aangaan en ook wat betreft gewonnen duels steekt Dumfries er met kop en schouders bovenuit. PSV kan trots zijn op zijn aanvoerder en weet tevens dat aankomend seizoen normaal gesproken zijn laatste seizoen zal zijn.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here