Home Nieuws Ook Bjorn van der Doelen furieus: ‘Hoe komt Sam Lammers bij die...

Ook Bjorn van der Doelen furieus: ‘Hoe komt Sam Lammers bij die zaakwaarnemer?’

2008
0

Niet alleen op de burelen van het Philips Stadion is men niet te spreken over de gang van zaken rond Sam Lammers.

Ook oud PSV’er Bjorn van der Doelen is furieus over de gang van zaken rond spits Sam Lammers. Voor Björn van der Doelen is het wel duidelijk en moet de zaakwaarnemer van Lammers achter deze plannen zitten.

“Wat is de waarheid? Zoals ik lees, denk ik dat we er wel vanuit mogen gaan dat ze een mondelinge overeenkomst hadden toch?”, geeft Van der Doelen aan in de nieuwe wekelijkse podcast Skiete Willy van Voetbal International. “Dan is het wel heel lelijk als je jezelf daar niet aan gaat houden hè. Het contrast met de transfer van Zoet kan niet groter.”

Van der Doelen wijst naar zaakwaarnemer Reza Fazeli. “Je kan je niet voorstellen dat het van zo’n jongen zelf komt… Hoe komt Lammers in godsnaam bij die zaakwaarnemer?”

“Toen hij geblesseerd was zei PSV: we hebben alle vertrouwen in je, we bieden je een nieuw contract aan. Dan wil je nu opeens snel naar een club die meer salaris kan betalen? Ik denk dat de zaakwaarnemer een grote invloed heeft. Die zal vast al iets ondertekend hebben waar hij lekker van op vakantie kan”, aldus Van der Doelen over de gang van zaken rond Sam Lammers.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here