Home Nieuws De Mos maakt zich zorgen en wijst naar Schmidt en John de...

De Mos maakt zich zorgen en wijst naar Schmidt en John de Jong: ‘Ik zie structurele problemen in het aankoopbeleid’

3777
0

Aad de Mos uit pittige kritieken op het technisch kader van de club. De Mos wijst naar Schmidt en John de Jong.

Aad de Mos was vooraf positief gestemd over de wedstrijd tussen Ajax en PSV maar werd verrast door het spel van PSV in met name de tweede helft. De Mos had niet verwacht dat het elftal van Roger Schmidt zo door zijn hoeven zou zakken in Amsterdam. De Haagse oud-trainer werd verrast door de nederlaag van PSV in de ArenA tegen Ajax. Dat het in de grote wedstrijden tegen de andere topclubs steeds niet wil lukken, wijdt de analist aan Roger Schmidt.


“Velen hadden dit voorspeld. Ik niet”, zo begint de Mos bij het Eindhovens Dagblad. “Ik was erg verrast. Niet door het begin van de wedstrijd, dat viel me nog mee. Maar daarna was het natuurlijk kat en muis. Ik zie structurele problemen in het team en het aankoopbeleid bij PSV.”

Ibrahim Sangaré is een aankoop waar De Mos dan weer wel over te spreken is. “Die is veel beter dan Álvarez. Maar als Álvarez in de problemen komt, kan hij de bal kwijt aan Jurriën Timber. Sangaré moet het allemaal zelf oplossen, want iedereen verschuilt zich”, aldus een kritische Aad de Mos.