Home Nieuws PSV – FC Twente: Zahavi staat op en schiet PSV naar 3...

PSV – FC Twente: Zahavi staat op en schiet PSV naar 3 punten, 11.00 keer je inzet!

1153
0

Zaterdagavond speelt PSV de volgende thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Na de wedstrijden tegen Monaco en Ajax kan PSV wel een goed resultaat gebruiken. Tegen de Tukkers – in het eigen Philips Stadion – krijgen ze daarvoor ook de uitgelezen mogelijkheid. Wij blikken vooruit op de competitiewedstrijd en wijzen jullie ook op een paar absolute pareltjes van BetCity.nl.


Eran Zahavi maakt eerste goal van 4.50 voor 11.00 keer je inzet! KLIK HIER!

Helaas kunnen we niet heel positief starten over PSV. Na een prima start in de Arena werd het uiteindelijk een grote slachting. Het was pijnlijk om te zien hoe alle doelpogingen van Ajax werden omgezet in een doelpunt. Zonder Cody Gakpo en Noni Madueke was het voor PSV lastig om een vuist te maken in de voorhoede. Deze 2 namen zijn er aanstaande zaterdag helaas weer niet bij en daarom verwachten wij een extreem gemotiveerd PSV. Schmidt houdt echter wel genoeg topspelers over om FC Twente stuk te spelen. Het zou wel moeten!

Gezien het feit dat Madueke en Gakpo niet beschikbaar zijn, wordt er meer verwacht van Eran Zahavi. De Israëliër – in de punt van de aanval – is op dit moment dé man waarvan de doelpunten verwacht worden. Tegen Ajax speelde hij niet op zijn best, maar wij weten dat Zahavi er op de belangrijke momenten kan staan. Met een vliegende start tegen FC Twente zien wij hem het eerste doelpunt van de wedstrijd tegen de touwen schieten. Normaal gesproken krijg je dan zo’n 4.50 keer je inzet en is het niet zo heel interessant. Opmerkelijk genoeg krijg je bij BetCity.nl 11.00 keer je inzet als Zahavi het eerste doelpunt maakt.

FC Twente gaat in het Philips Stadion meer verdedigen dan het spel maken en daarom verwachten wij veel afstandsschoten van PSV. Normaal gesproken is Cody Gakpo de aangewezen man daarvoor. Gelukkig hebben ze er 2 pareltjes bij; Ibrahim Sangaré en Olivier Boscagli. De Ivoriaan liet het in de thuiswedstrijd tegen Sparta zien en Boscagli liet het al 2 keer zien. Hij kan het vanuit een vrije trap, maar ook gewoon vanuit het spel of een afvallende bal.

Doelpunt van Sangaré voor 3.95 keer je inzet!
Doelpunt van Boscagli voor 7.50 keer je inzet!

Een negatieve, maar wel erg opvallende statistiek is het aantal tegendoelpunten van PSV. Met 17 tegendoelpunten incasseren ze evenveel doelpunten als hekkensluiter PEC Zwolle. Wij zouden daarom niet raar opkijken als Twente er eentje maakt in Eindhoven. Zo komen we ook direct op onze volgende en laatste wedtip; PSV wint en beide teams scoren voor 2.95 keer je inzet!

Alle goede wedtips op een rijtje:

Eran Zahavi scoort eerste doelpunt voor 11.00 keer je inzet! (was 4.50)
Olivier Boscagli scoort (7.50)
Ibrahim Sangaré scoort (3.95)
PSV wint en beide teams scoren (2.95)

Eran Zahavi maakt eerste goal van 4.50 voor 11.00 keer je inzet! KLIK HIER!