Home Nieuws De Mos begrijpt weinig van vertrek Ruiter: ‘PSV laat de beste voetballer...

De Mos begrijpt weinig van vertrek Ruiter: ‘PSV laat de beste voetballer van de keepers gaan’

891
0

Wat gaat er de komende weken bij PSV onder de lat gebeuren? Die vraag houdt menig PSV fan bezig zo een paar dagen voor de eerste training.

Als het aan Aad de Mos ligt denkt PSV nog eens een paar keer na als het over een vertrek van Robin Ruiter gaat. De Mos vraagt zich af of PSV hier verstandig aan zou doen.

De 33-jarige Ruiter kwam afgelopen zomer over van Sunderland, mocht concurreren met Lars Unnerstall en Jeroen Zoet en keepte uiteindelijk twee officiële wedstrijden. Inmiddels is Ruiter in gesprek met sc Heerenveen, terwijl ook Willem II hem in het vizier heeft.

De Mos denkt dat Ruiter veel potentie heeft. “PSV laat de beste voetballer van de keepers zo te lezen gaan, want dat is duidelijk Robbin Ruiter”, zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Aad de Mos heeft zoals bekend zo zijn eigen kijk op spelersbeleid. En waar menig analist en PSV fan denkt dat Hendrix er goed aan zou doen om PSV te verlaten om een nieuwe periode en nieuw avontuur tegemoet te gaan, ziet de Mos dat anders.

Hendrix stond eerder al op de radar bij Bologna en wordt nu gevolgd door clubs uit Italië, Engeland en de Verenigde Staten. De Mos denkt dat de Limburger er goed aan zou doen nog een jaar bij PSV goe blijven.

“Misschien is hij juist de aanjager die PSV straks nodig heeft. Wat Hendrix betreft, zou je bijna tegen PSV willen zeggen dat de club geen oude schoenen moet weggooien voor er nieuwe zijn. PSV heeft niet de middelen om grote risico’s te nemen en bij de club weet men wat men aan hem heeft”, aldus Aad de Mos met zijn eigenzinnige kijk op de PSV selectie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here