Home Nieuws Bavaria treedt per direct toe tot Brainport Eindhoven Partnership

Bavaria treedt per direct toe tot Brainport Eindhoven Partnership

751
0

Groot nieuws van het sponsorfront. PSV meldt dat Swinkels Family Brewers, zoals Bavaria officieel heet, toetreedt tot de Brainport Partnership.

Swinkels Family Brewers is daarmee de zesde premium partner van de club. Bavaria is één van de meest toonaangevende familiebedrijven van de regio oost-Brabant. “Dat is ontzettend waardevol voor het unieke concept dat wij een jaar geleden hebben ontwikkeld”, aldus commercieel directeur Frans Janssen van PSV.

“Het is erg bijzonder dat Swinkels Family Brewers juist in deze tijd, waarin we allemaal de impact van het Covid-19 virus voelen, kiest voor een uitbreiding van onze bestaande relatie. In moeilijke tijden op je partners kunnen vertrouwen is een groot goed. Dat koesteren we.”

Janssen gaat verder: “De toetreding onderstreept de impact van het partnership met Brainport Eindhoven. Evenals PSV en de overige partners gelooft Swinkels Family Brewers in het ecosysteem van het Brainportgebied en erkent het de waarde van kennisdeling tussen de grootste bedrijven die hier te vinden zijn. Swinkels Family Brewers is een voortdurend innoverende bierbrouwer. De keuze om bijvoorbeeld stevig in te zetten op 0.0 bieren past in het vitaliteitsverhaal dat een belangrijke pijler is van het partnership.”

Ook bij Bavaria is het enthousiasme groot te noemen: Volgens Romke Swinkels, directeur Nederland bij Swinkels Family Brewers, was het een vanzelfsprekendheid dat de band met PSV verder verstevigd zou worden vanwege de betrokkenheid bij de regio.

“Juist in een tijd waarin we een grote behoefte hebben om met elkaar voetbal te kijken onder het genot van een glas bier, willen we dat signaal afgeven richting onze vertrouwde partner”, zo geeft hij aan. “Daarnaast hebben we de ambitie om samen met de andere Brainportpartners een verschil te maken in de regio op het vlak van innovatie, maatschappelijke betrokkenheid, vitaliteit en entertainment. Wij kijken naar de lange termijn en geloven in de kracht van duurzame samenwerkingen en de band die je met elkaar opbouwt door de jaren heen. We voelen ons thuis bij de Brainport, net als bij ons PSV.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here