Home Nieuws ‘De eerste plaats is een utopie, maar de wonderen zijn de wereld...

‘De eerste plaats is een utopie, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit’

498
0

Ernest Faber merkt dat de stemming rond PSV weer aan de betere hand is nu er twee weken op rij weer werd gewonnen.

De ploeg heeft 6 punten aan het totaal weten toe te voegen en ligt weer op koers voor een acceptabele eindklassering. PSV lijkt immers met een reeks van verloren wedstrijden en remises weer op de goede weg. Nu wachten Vitesse en Feyenoord.


PSV staat op de vierde plaats met een achterstand van elf punten op koploper Ajax en vijf op nummer twee AZ. “De eerste plaats is een utopie, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit”, zegt Faber. “De tweede en derde plaats ligt nu weer voor ons. Iedereen is wat vrolijker,  maar als dat niet zo is kunnen we er weinig van.”

Faber merkt dat PSV de stijgende lijn heeft ingezet nadat er is gewonnen van Willem ll en ADO Den Haag. “De laatste twee keer was het beter. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd en dan zien we wel verder.”

Faber ziet geen reden om zijn basisformatie te wijzigen nu PSV ineens aan het winnen is. Dat stelt de aankopen mogelijk teleur en dat is voor John de Jong weer een vervelende gewaarwording. “Je wint nu twee keer en de resultaten zijn beter. Ik heb tegen ze gezegd dat de beste en de juiste spelers spelen. In die situatie zitten we nu. De keuze is aan de speler of hij meegaat of niet en iedereen doet dat”, aldus Faber over de komende opstelling.


Facebook Comments