Home Nieuws Armando Obispo verbaasd: PSV verloor nog nooit in de Gelredome

Armando Obispo verbaasd: PSV verloor nog nooit in de Gelredome

420
0

Armando Obispo speelt zondagmiddag een bijzondere wedstrijd in een omgeving die voor zijn eigenlijke werkgever zeer goedgezind terrein is.

PSV verloor namelijk nog nooit in het Arnhemse GelreDome. De club sleepte ook een keer een landstitel over de streep in 2008. Armando Obispo wordt door Vitesse gehuurd van PSV en zal zondag zijn opwachting maken tegen zijn eigenlijke werkgever.

Het Arnhemse stadion staat er al 22 jaar en werd met veel trots geopend, maar toch is Vitesse er in al die jaren nog nooit in geslaagd om PSV in eigen huis te verslaan. PSV werd ook een keer landskampioen in seizoen 2007-2008. “Echt?”, zegt Obispo verbaasd tegenover De Gelderlander. “Nog nooit? En het stadion staat er al 22 jaar? Ongelofelijk. Zo’n reeks zegt wel iets over de kracht van PSV. Het wordt dan wel tijd voor een overwinning, hé?”

De verdediger uit Boxtel werd opgeleid door PSV en maakt nu bij Vitesse een seizoen als basisspeler in de Eredivisie door. De van de Herdgang afkomstige jeugdspeler maakt een mooie ontwikkeling door dit seizoen.  “Ik had vooraf geen idee wat te verwachten bij Vitesse. Ik stapte voor de eerste keer buiten het comfort van PSV. Een heel jaar voetballen is dan erg mooi én belangrijk. Ik kom net kijken, maar ik heb in de competitie nog geen minuut gemist. Dit is een goed jaar.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here