Home Nieuws De belangrijkste transfer van deze winterstop is de terugkeer van topfitte Mauro...

De belangrijkste transfer van deze winterstop is de terugkeer van topfitte Mauro Júnior

480
0

Mauro Júnior is terug van lang weggeweest. De Braziliaan heeft een slepende blessure achter zich gelaten.

Voor het gemak gaan we er even vanuit dat de schouderblessure die Mauro donderdagmiddag opliep in de onderlinge oefenwedstrijd een niet al te serieuze blessure zal gaan zijn. De Braziliaan moest wel het veld verlaten.

De Braziliaanse back maakte vorig seizoen onverwacht veel indruk, maar sinds mei kwam hij door een liesblessure nog maar zelden in actie. Het zorgde voor vraagtekens. “Het duurde veel langer dan ik had verwacht”, zegt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. “Dit was een heel serieus probleem, waar ik dankzij de hulp van specialisten en de mensen bij PSV doorheen ben gekomen.”

Inmiddels is Mauro naar eigen zeggen volledig genezen, honderd procent fit en klaar om te oogsten in de tweede seizoenshelft. “Aan die nare periode wil ik niet meer terugdenken”, aldus de Braziliaanse vleugelverdediger, die door het ED ‘een van de belangrijkste ’transfers’ van de winterstop’ wordt genoemd. En dat is de Braziliaan mits fit natuurlijk ook.

“Ik ben zo blij om weer te ervaren wat het is om elke dag met een team op het veld te staan. Straks weer lekker wedstrijden spelen. Wat mis je dat als het niet kan.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here