Home Nieuws Crisis in Sevilla: Ruzie tussen nieuwe trainer Sampaoli en technisch directeur Monchi

Crisis in Sevilla: Ruzie tussen nieuwe trainer Sampaoli en technisch directeur Monchi

1687
0

Sevilla FC is in februari tegenstander van PSV in het Europa League toernooi maar daar moeten de Andalusiers nog even niet aan denken.

Het is namelijk crisis bij de nummer 18 van La Liga. Sevilla verzamelde na 14 wedstrijden slechts 11 punten en dat betekent een absolute degradatieplaats gezien het aantal clubs dat uit La Liga zal degraderen. Het is al maanden erg onrustig bij de club maar de spanning stijgt nu naar een kookpunt.

Sevilla FC begeeft zich van conflict naar conflict maar volgens Spaanse media is er nu een groter conflict ontstaan. Na een aantal clashes tussen het bestuur en de technisch directeur zouden nu de nieuwe trainer en de technisch directeur een gespannen relatie met elkaar onderhouden.

Sterker nog, Spaanse media melden dat trainer Sampaoli en Monchi niet meer met elkaar spreken en niet meer door een deur kunnen. Het medium Deportes Cuatro spreekt over een groot verschil van inzicht over transfers en het te volgen technisch beleid. De excentrieke trainer is erg teleurgesteld over het uitblijven van versterkingen in de vorm van transfers. De communicatie loopt via voorzitter Pepe Castro, weet het Spaanse medium te melden volgens Voetbal International.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here