Home Nieuws Conte tracht prijs Steven Bergwijn op te drijven met ’toneelstuk’, Kenneth Perez...

Conte tracht prijs Steven Bergwijn op te drijven met ’toneelstuk’, Kenneth Perez begrijpt niets van miljoenen voor Bergwijn

4990
0

Tottenham Hotspur staat open voor een vertrek van Steven Bergwijn en dus stromen de aanbiedingen in Londen binnen.

De club uit Londen betaalde precies twee jaar geleden een miljoenenbedrag aan PSV om Steven Bergwijn als aanvallende versterking binnen te halen. Tottenham Hotspur maakte maar liefst 30 miljoen euro naar Eindhoven over. Dat gigantische transferbedrag wenst voorzitter Daniel Levy van Tottenham Hotspur nu grotendeels retour te ontvangen alvorens Bergwijn uit Londen mag vertrekken.

Er zouden momenteel veel clubs geïnteresseerd zijn om Bergwijn over te nemen van Tottenham. Clubs uit Italie en Spanje maar ook Duitsland informeren naar de voorwaarden Bergwijn in te lijven. Spurs gaat voor een verkoop om ruimte te kunnen creëren in het salarishuis en om met de inkomende gelden de defensie te versterken. Ondertussen houdt trainer Conte een standaard praatje over Bergwijn en zijn kwaliteiten, wat we beter kunnen categoriseren als een toneelstukje om de prijs op te drijven dan wel hoog te houden. Conte is geen fan van Steven Bergwijn, al laat hij vaak overkomen van wel. De aanvaller krijgt amper kansen en als hij eens ene goede wedstrijd speelt volgen er louter complimenten en loftuitingen maar geen nieuwe kans op speelminuten.

Inmiddels tracht Ajax Bergwijn over te nemen en heeft daartoe een eerste bod gedaan van 18 miljoen euro. Het is te weinig voor de Londenaren, die meer wensen en inzetten op een bedrag van 26 miljoen euro. Ondertussen wekt de concrete interesse van Ajax in Bergwijn verbazing bij de verschillende ESPN analisten. Zo snapt Kenneth Perez niets van alle loftuitingen over Bergwijn want Perez is bepaald geen fan van de aanvaller. Perez zegt niet te kunnen waarnemen waarom er zoveel geld aan PSV is betaald voor Bergwijn en waarom andere clubs nog steeds grote potentie zien in de aanvaller. Perez stelt ook vast dat Bergwijn bepaald geen aanvaller is met scorend vermogen en een killerinstinct voor de goal.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here