Home Nieuws Aad de Mos adviseert PSV Bazoer niet te halen: ‘PSV heeft Seelt,...

Aad de Mos adviseert PSV Bazoer niet te halen: ‘PSV heeft Seelt, Teze en Obispo, Bazoer is onbetrouwbaar’

2823
0

PSV leek vorige week door te gaan pakken in de jacht op Vitesse middenvelder annex verdediger Riechedly Bazoer.

Na de onverwachte transfer van Joey Veerman naar PSV, had het er alle schijn van dat ook Riechedly Bazoer de PSV gelederen zou gaan versterken. Inmiddels lijkt Feyenoord er met de speler in kwestie vandoor te gaan. Aad de Mos kijkt van een afstandje toe en heeft zoals altijd zijn scherpe mening klaar. In gesprek met Onlinewedden24.com zegt de Mos weinig vertrouwen te hebben in Bazoer. Scherp als hij is zegt de Mos: ‘Ik vond Bazour onbetrouwbaar als speler, maakte veel foutjes, speelde vaak voor zichzelf’, stelt de oud-trainer vast.

De Mos gaat verder: ‘Ik hoop dat ie het net zo goed doet als in de laatste zes maanden bij Vitesse maar daarvoor vond ik hem onbetrouwbaar als speler. Maakte veel foutjes, speelde vaak in de wedstrijd voor zichzelf. Wellicht dat Slot hem zo bewust kan maken van de taken die hij moet uitvoeren op het middenveld of in de verdediging bij Feyenoord, daar zie ik Slot wel toe in staat. Ik ben geen fan van Bazour zoals hij daarvoor gespeeld heeft bij Vitesse’, zegt de Hagenaar in gesprek met Onlinewedden24.com.

PSV is na de blessure van Ramalho wel op zoek naar een nieuwe verdediger. De Mos laat zijn licht schijnen: ‘Doekhi zal ik voorbij komen, en een jongen van Malmö, een verdediger die 8 miljoen kost. Denk je dat in het buitenland shoppen het beste is? Ik zou zeggen Teze of Obispo, PSV heeft zelf goeie verdedigers. Jong PSV heeft een verdediger die het enorm goed zal gaan doen, Seelt is zijn naam’, wijst de Mos naar het jonge talent waar ook Roger Schmidt in lijkt te geloven. ‘Seelt is een fantastische verdediger van Jong PSV dus ik zou eerst eens kijken wat ik zelf in huis heb en ik zou nu gewoon verder gaan met een Teze’, aldus Aad de Mos.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here