Home Nieuws Cody Gakpo geniet van aanwezigheid Ricardo Rodriguez

Cody Gakpo geniet van aanwezigheid Ricardo Rodriguez

1023
0

Cody Gakpo is met PSV weer aan het winnen geslagen en dat zorgt voor vrolijkere gezichten op en rond de Herdgang.

Na drie winstpartijen is de sfeer weer stukken beter rond de club, merkt ook Gakpo. Er wordt weer gelachen en de aanvaller geniet van de recente ontwikkelingen bij PSV, zowel op als buiten het veld.


“Resultaat zorgt voor een blije omgeving, dat werkt positief richting supporters en naar de hele stad. Wij moeten proberen die resultaten te blijven halen”, zegt Gakpo tegen De Telegraaf. “Het is puur bereidheid naar elkaar toe. “Dingen voor elkaar doen, zonder er per se iets voor terug te willen, zoals de trainer zegt. Daar moeten we aan blijven werken. We moeten zorgen steeds meer op elkaar ingespeeld te raken, om volgend jaar weer echt te vlammen.”

Gakpo geniet van zijn nieuwe collega op de linkerflank, de ervaren Ricardo Rodriguez. “Het is fijn hem achter me te hebben. Hij is rustig aan de bal, heeft al veel meegemaakt en probeert me altijd te helpen. Geeft me tips in hoe ik positioneel moet staan. Of dat een verschil is met voorheen? Er speelden daar vaak jongens, voor wie linksback niet hun eigen positie was. Dan ben je ook meer met jezelf bezig. Hij voelt zich daar als een vis in het water. Zijn komst heeft de ploeg goed gedaan”, zegt Gakpo.

De talentvolle Eindhovenenaar maakt zelf ook een meer dan prima ontwikkeling door en wordt her en der overladen met complimenten. De transfer van Steven Bergwijn is voor PSV tot nog toe goed uitgepakt want de jonge Gakpo speelt wekelijks en kan zich daardoor prima ontwikkelen. Net als Bergwijn schittert Gakpo ook door het geven van assists en het maken doelpunten.


Facebook Comments