Home Nieuws Clubwatcher FC Twente lijkt beweging vanuit Eindhoven rond Zerrouki te verwachten

Clubwatcher FC Twente lijkt beweging vanuit Eindhoven rond Zerrouki te verwachten

7529
0

Gaat PSV in het nieuwe transferwindow de transfermarkt op of valt of staat alles met de eventuele verkoop van Cody Gakpo.

Gakpo zal naar alle waarschijnlijkheid in Qatar als basisspeler zijn opwachting gaan maken in het elftal van Louis van Gaal en dus zullen de pijlen nog meer dan afgelopen zomer op Gakpo gericht zijn. De in Eindhoven geboren PSV’er levert als nooit tevoren en is statistisch bezien één van de beste aanvallers van Europa als we de afgelopen vier maanden langs de meetlat leggen. Mocht Gakpo worden verkocht, heft PSV ruimte op de transfermarkt en dat geldt ook voor een verkoop van Ibrahim Sangaré, die overigens momenteel iets meer moeite heeft zijn hoge niveau te blijven evenaren. Sangaré is niet actief op het WK.

Zoals PSV transferperikelen kent, kennen ook de subtopclubs in Nederland diezelfde transferperikelen. Dat geldt dus ook voor FC Twente. Clubwatcher Leon ten Voorde ziet dat FC Twente wel vaart bij de huidige koers en sportief gezien ook bovenin mee weet te draaien. De sterkhouder van FC Twente is ongetwijfeld aanvaller Zerrouki en juist rondom hem wordt beweging verwacht, meldt ten Voorde bij een regionale zender. De clubwatcher van FC Twente neemt de laatste maanden van FC Twente onder de loep.

“Het is af en toe een beetje te vrijblijvend op de zijkanten bij FC Twente. Cerny is toch te geforceerd”, begint Ten Voorde bij het programma De Ballen Verstand en wijst vervolgens ook naar Michel Vlap. “Hij schiet op de training alle ballen erin horen we al anderhalf jaar. Maar nu weet je al dat als hij gaat schieten, dat het schot onderweg wel ergens wordt geblokt. Nul goals, net als Zerrouki. Die was vorig seizoen toch wel een paar keer doeltreffend met schoten van afstand.”

“Hij had misschien ook wel vaker af mogen drukken. Maar Zerrouki is al enorm veel van waarde geweest dit seizoen”, aldus Ten Voorde, die denkt dat de topclubs zich kunnen gaan melden voor de Algerijns international van de Tukkers. “Zijn transferwaarde is alleen maar omhoog gegaan. Het zou mij niet verbazen als PSV ook nog op de deur gaan kloppen”, aldus Leon ten Voorde.


Vorig artikelDe backposities staan onder spanning | Kritiek op Hoever neemt toe en keert Mauro Júnior terug op oude niveau?
Volgend artikelNet als Wijnaldum kijkt ook Memphis uit naar tijdperk Koeman: ‘Hij liep erbij alsof hij al 10 Europa Cups had gewonnen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in