Home Nieuws Carlo Ancelotti krijgt een vraag over Joey Veerman: ‘Ja, ik ga kijken’

Carlo Ancelotti krijgt een vraag over Joey Veerman: ‘Ja, ik ga kijken’

2491
0

Een transfer naar Real Madrid voor Joey Veerman. In de voetballerij kan alles en zeker gezien het feit dat de middenvelder uit Volendam een flinke internationale ontwikkeling door weet te maken.

Als Frenkie de Jong door FC Barcelona wordt begeerd, waarom zou Joey Veerman dan niet door Real Madrid begeerd kunnen worden. De beste passer van Nederland krijgt met name laatste maanden en weken uit alle hoeken lof toebedeeld en zit dicht tegen een basisplaats in het Nederlands Elftal aan. Ook wordt de middenvelder gelinkt aan een transfer naar Real Madrid.

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti gaat Joey Veerman dan ook in de gaten houden. De middenvelder werd de voorbije weken door verschillende analisten als ideale vervanger voor Toni Kroos gezien. De trainer van de winnaar van de Champions League reageert bij Ziggo Sport op de tip van de Mulder.

“Yes, goed. Ik ga kijken”, reageert Ancelotti met een glimlach op de gedane suggestie. Mulder denkt dat Veerman de stap naar Real Madrid aan zou kunnen. “Kroos is gestopt bij Real Madrid. Daar kun je zo Veerman neerzetten. Die ballen die Kroos geeft, kan hij ook geven. Hij stuurt die sneltreinen voorin zo weg. Helemaal nu er met Kylian Mbappé nog een bijkomt”, klinkt, waarna Ancelotti reageert in het studio-gesprek.


Vorig artikelHans Kraaij legt uit waarom de discussie Dumfries – Frimpong een non-discussie is
Volgend artikelPSV concreet in onderhandeling met FC Utrecht, dat poot stijf houdt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in