Home Nieuws Hans Kraaij legt uit waarom de discussie Dumfries – Frimpong een non-discussie...

Hans Kraaij legt uit waarom de discussie Dumfries – Frimpong een non-discussie is

3404
0

Net als collega Ronald de Boer wil Hans Kraaij Junior niets weten over een basisplaats voor upcoming man Frimpong.

Als het aan Hans Kraay Junior ligt, zal Denzel Dumfries gewoon gaan beginnen aan het toernooi in Duitsland. Kraaij wil ook nog iets kwijt over Joey Veerman. Net voor de wedstrijd tegen IJsland stelde Kraaij voor dat Joey Veerman van positie zou gaan wisselen met Tijjani Reijnders. Kraaij zou Joey Veerman en Tijjani Reijnders dus gewoon omwisselen.

Op papier staat Veerman aan de rechterkant van het middenvelder, terwijl Reijnders vanaf links komt – op de positie waar Frenkie de Jong normaliter staat. “Veerman en Reijnders moeten op een andere plek staan”, oordeelt Kraay bij ESPN Vandaag. “Waarom? Veerman is beter op links.. Reijnders maakt het weinig uit, die kan overal spelen.”

“Maar”, vervolgt de ESPN-analist, “ik kan me voorstellen dat Koeman graag Veerman op de plek van Frenkie de Jong wil zien. Dat is toch links op het middenveld?” Kraay noemt Veerman een ‘voetballende 6’. “En Reijnders is een loper”, aldus Kraaij, die net als Ronald de Boer nog even uitlegt waarom Denzel Dumfries de voorkeur moet krijgen aan de rechterkant. Er leek een nieuw Oranje-duo te zijn ontstaan tegen IJsland want Joey Veerman legde de ballen meermaals en op dezelfde wijze panklaar voor de opstomende Dumfries.

Het Nederlands Elftal wacht nu Polen (16 juni in Hamburg), Frankrijk (21 juni in Leipzig) en Oostenrijk (25 juni in Berlijn) in de groepsfase. In onderstaande video maakt Hans Kraaij Junior korte metten met de discussie Dumfries – Frimpong.


Vorig artikelKoeman haalt hard uit naar FC Barcelona maar kan glimlach niet onderdrukken na vraag over Veerman
Volgend artikelCarlo Ancelotti krijgt een vraag over Joey Veerman: ‘Ja, ik ga kijken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in