Home Nieuws PSV concreet in onderhandeling met FC Utrecht, dat poot stijf houdt

PSV concreet in onderhandeling met FC Utrecht, dat poot stijf houdt

8619
0

Tot op heden wist Earnie Stewart alleen Malik Tillman vast te leggen voor het volgende seizoen.

Dat mag zeker nog geen tegenvaller genoemd worden gezien de fase van het seizoen waarin we ons heden bevinden. In een jaar van een internationaal eindtoernooi komt de transfermarkt nu eenmaal wat later op gang en dat zal anno 2024 niet veel anders zijn.

PSV heet in harde maar moeizame onderhandelingen te zijn met Excelsior om buitenspeler Couhaib Driouech over te nemen maar vlotten doet het nog niet. Dat geldt ook voor de onderhandelingen met FC Utrecht want PSV wenst Ryan Flamingo maar wat graag over te nemen van FC Utrecht. PSV ziet veel toekomst in de multifunctionele verdediger, wiens zaakwaarnemers recent bij het Philips Stadion gezien zijn.

Ook de onderhandelingen met FC Utrecht vlotten nog niet dus is het nog niet zeker dat Ryan Flamingo volgend seizoen voor PSV speelt. Volgens De Telegraaf heeft FC Utrecht al meerdere biedingen van PSV afgewezen en zijn er belangrijke kapers op de kust in de vorm van een serie buitenlandse clubs.

Het gat tussen de biedingen van PSV en het bedrag dat FC Utrecht wil, lijkt vooralsnog groot. De Domstedelingen willen ‘Quinten Timber-achtige bedragen’ voor Flamingo en dat soort biedingen zijn nog niet binnengekomen, ook niet van PSV. FC Utrecht wenst een bedrag van tussen de acht en tien miljoen euro te ontvangen voor Flamingo, waar het recent zelf stukken minder heeft afgerekend met de Italiaanes Serie A club Sassuolo.

Flamingo werd afgelopen seizoen door FC Utrecht gehuurd van Sassuolo. In dat contract zat een optie tot koop en die is door de club uit de Domstad recent gelicht. Flamingo maakte het gehele Eredivisie-seizoen een ijzersterke indruk en is erg gewild mede vanwege zijn multifunctionele inzetbaarheid. PSV ziet veel toekomst in de sterke centrale verdediger, die door trainer Ron Jans van FC Utrecht nog weleens wat flegmatiek wordt genoemd. De 21-jarige Flamingo kan zowel in het hart van de verdediging als op het middenveld uit de voeten.

PSV lijkt zeker wel door te willen pakken voor Flamingo, maar het heeft zoals gezegd met concurrentie te maken Clubs uit Duitsland, België en Italië hebben Flamingo ook in beeld. Een concreet bod van die clubs is nog niet binnen, maar het zorgt in ieder geval voor extra druk bij PSV.


Vorig artikelCarlo Ancelotti krijgt een vraag over Joey Veerman: ‘Ja, ik ga kijken’
Volgend artikelHet boeit Van der Vaart niets, Frimpong of Dumfries: ‘Als Dumfries maar speelt en Simons ook’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in