Home Nieuws ‘Bron’ blijft bij standpunt: Peter Bosz wordt de nieuwe hoofdtrainer van PSV

‘Bron’ blijft bij standpunt: Peter Bosz wordt de nieuwe hoofdtrainer van PSV

14595
1

In de loop van de donderdag werd bekend dat Peter Bosz zich in de omgeving van Eindhoven begaf.

In beginsel leken het geruchten te zijn maar gedurende de dag en avond, bleek dat de beschikbare coach uit Apeldoorn zich inderdaad in en rond Eindhoven wist te begeven. Peter Bosz is een meer dan serieuze kandidaat voor het hoofdtrainerschap bij PSV, is een ieder en zeker de PSV fan inmiddels wel duidelijk. Iedere andere conclusie over Peter Bosz zou eerder een diskwalificatie van de huidige directie betekenen, dan welke andere theorie dan ook.

De vraag is dan ook in welke hoedanigheid PSV en Peter Bosz gesprekken zouden hebben gevoerd over het hoofdtrainerschap van de club. Hebben club en trainer met elkaar gesproken in het Van der Valk hotel Best – Eindhoven of zijn club en trainer-coach nog niet aan een eerste gesprek toegekomen?

Meerdere bronnen en ook meerdere openbare bronnen, bevestigden gedurende de donderdag dat PSV en Peter Bosz met elkaar in gesprek zouden zijn om een spoedige overeenkomst te sluiten. Er bleek al een openbare bron te zijn die kon en wilde bevestigen dat PSV en Peter Bosz deze vrijdag de overeenkomst al wereldkundig zouden maken. De ‘bron’ baseerde zijn informatie weer op een interne PSV bron. Hoe dan ook, PSV en Peter Bosz zouden elkaar de komende dagen best in een dienstverband kunnen gaan vinden.

De eerdere ‘bron’ blijft dan ook bij zijn standpunt en weet vrijdag nog steeds te melden dat Peter Bosz de nieuwe hoofdtrainer van PSV zal gaan worden. We wachten allen gespannen af, in de hoop dat vakman Peter Bosz inderdaad zijn ja-woord aan PSV zal gaan geven en vice-versa.

https://twitter.com/nielsie001/status/1664657474425593858?s=46&t=EGruE31ddxKBj8KqJbLVMA


Vorig artikelBjörn van der Doelen schuift Ron Jans en Phillip Cocu naar voren als nieuwe trainer PSV
Volgend artikelFC Internazionale speler Mattia Zanotti in beeld bij PSV

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in