Home Nieuws FC Internazionale speler Mattia Zanotti in beeld bij PSV

FC Internazionale speler Mattia Zanotti in beeld bij PSV

7898
0

Een onverwacht bericht uit Italie, vanuit de Serie A. Een speler van Champions League finalist FC Internazionale Milano zou in de belangstelling staan van PSV.

Het nieuws is afkomstig van de Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio. Di Marzio is meer dan goed ingevoerd bij alle Serie A clubs en staat in nauw contact met alle Italiaanse sport- en voetbalkranten. Het betreft de pas twintigjarige verdediger Mattia Zanotti.

Zanotti, een multifunctionele verdediger met prachtige voetbalnaam staat in de belangstelling van PSV, meldt Gianluca Di Marzio. De pas 20-jarige verdediger kan zowel als rechtsback en linksback uit de voeten en geldt als uiterts talentvol in het Italiaanse voetbal. Jeugd- en/of jeugdige spelers krijgen in de hoogste klassen van het Italiaanse voetbal doorgaans minder kansen dan in de Eredivisie. Een jeugd, dan wel zogenaamd ‘jong-elftal’, kent men Italie niet zo specifiek als in Nederland.

Momenteel staat de jonge links- en rechtsback onder contract bij Champions League finalist FC Internazionale en is hij tevens actief op het WK Onder 20. Mattia Zanotti heeft zelfs een basisplaats in de Italiaanse ploeg. PSV is niet de enige geïnteresseerde club voor het jonge talent.

Naast PSV zouden ook Lazio Roma en het Franse Lorient interesse hebben, weet Di Marzio te melden. Vooralsnog speelde Zanotti dit seizoen zijn wedstrijden in de U19-ploeg van Inter, waar het niveau niet al te hoog en de weerstand minimaal is. Wel maakt de jonge verdediger wekelijks deel uit van de wedstrijdselectie van het eerste elftal. Mede door de aanwezigheid van Denzel Dumfries is hij tot nu toe niet verder gekomen dan drie invalbeurten in een officieel duel van Internazionale. Mocht PSV in actie willen komen, zal het het nog twee jaar doorlopende contract bij de Champions League-finalist moeten afkopen.


Vorig artikel‘Bron’ blijft bij standpunt: Peter Bosz wordt de nieuwe hoofdtrainer van PSV
Volgend artikelMeerdere Premier League clubs openen jacht op Xavi Simons, nieuwe Engelse zaakwaarnemer laat zich meteen gelden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in