Home Nieuws Bosz komt met tekst en uitleg voor reserverol Bella-Kotchap tegen Sevilla

Bosz komt met tekst en uitleg voor reserverol Bella-Kotchap tegen Sevilla

1897
0

Peter Bosz heeft uitgelegd waarom André Ramalho in het Champions League-duel met Sevilla de voorkeur in het centrum van de verdediging krijgt boven Armel Bella-Kotchap.

Bella-Kotchap kon afgelopen zaterdag tegen FC Volendam nog rekenen op een basisplaats. Dinsdagavond moet hij voorrang verlenen aan Ramalho, die een centrum vormt met Olivier Boscagli.

“Bella-Kotchap heeft last van zijn verstandskies en heeft daardoor een behoorlijke jas uitgedaan”, legt Bosz voor de camera’s van RTL7 uit over de Duitse Southampton-huurling. “Hij zit ook aan de antibiotica. We hebben tegen FC Volendam gezien dat hij absoluut nog niet fit genoeg is om zo’n grote wedstrijd te kunnen spelen, die moet nog even wat bijtanken”, aldus de trainer van PSV.

Bosz gaf tijdens de voorbeschouwing ook aan verrast te zijn door de opstelling van Sevilla. “Er zijn vijf of zes andere jongens die ze vanavond opstellen, maar die vanavond wel spelen”, analyseert de oefenmeester de elf waarmee de Europa League-winnaar gaat starten in Eindhoven.

Bosz doelt onder meer op de ervaren middenvelder Fernando. Jan Boskamp is het daarmee eens: “Die had ik nooit verwacht”, zegt de analist. “Nee, ik ook niet”, beaamt Bosz.


Vorig artikelOpstelling PSV tegen Sevilla bekend: Bosz heeft enkele grote verrassingen in petto
Volgend artikelLuuk de Jong houdt gemengde gevoelens over na knotsgekke tweede helft tegen Sevilla

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in