Home Nieuws Luuk de Jong houdt gemengde gevoelens over na knotsgekke tweede helft tegen...

Luuk de Jong houdt gemengde gevoelens over na knotsgekke tweede helft tegen Sevilla

333
0

Luuk de Jong houdt gemengde gevoelens over aan het Champions League-duel met Sevilla (2-2). PSV sleepte diep in blessuretijd nog een punt uit het vuur, maar volgens de aanvoerder had er meer ingezeten.

Waar er in de eerste helft nauwelijks grote kansen vielen te noteren, kreeg de neutrale toeschouwer na rust een schitterende wedstrijd voorgeschoteld. Vooral de slotfase was spectaculair. PSV kwam uit een strafschop op gelijke hoogte, maar keek 60 seconden later alweer tegen een 1-2 achterstand aan.

In de vijfde minuut van de extra tijd maakte Jordan Teze toch nog de 2-2. De Jong krijgt voor de camera van RTL7 de vraag wat er na die zenuwslopende slotfase door hem heenging. “Een heleboel moet ik eerlijk zeggen. “Na die 1-1 wil je doordrukken en dan krijg je direct de 1-2 om de oren. Dan denk je: we gaan toch niet verliezen vanavond? Het gevoel was toch dat er meer in zat vandaag.”

De Jong is van mening dat PSV het niet verdiende om van Sevilla te verliezen.  “Natuurlijk hadden zij wat kansen, maar ik denk dat wij over het algemeen domineerden en de beteren waren. Je ziet dat wij een paar foutjes maken en dan staan ze direct voor onze goal. Daar moeten we van leren. We moeten nog vaster zijn aan de bal.”

PSV is na twee duels nu hekkensluiter in Groep B met één punt. Toch geeft het veldspel. De Jong hoop voor de resterende wedstrijden. “We komen wel tot kansen en redelijk wat schoten, maar het was allemaal net niet Op Champions League-niveau moet het allemaal net iets beter. Maar complimenten aan het team, want we hebben denk ik wel heel goed gespeeld vandaag”, aldus De Jong.

Vorig artikelBosz komt met tekst en uitleg voor reserverol Bella-Kotchap tegen Sevilla
Volgend artikelBosz lyrisch over Lang maar tegelijk ook kritisch op veel spelers: ‘Overdreven, daar moeten we echt lering uit trekken’