Home Nieuws Belgische media bevestigen: PSV én Atalanta Bergamo willen Charles De Ketelaere

Belgische media bevestigen: PSV én Atalanta Bergamo willen Charles De Ketelaere

2690
0

PSV wordt inmiddels ook in Belgische media gekoppeld aan concrete interesse in de Belgische aanvaller Charles De Ketelaere.

PSV meldde zich afgelopen week opnieuw bij het management van de aanvaller nadat er signalen waren dat AC Milan toch wel weer open zou staan voor een al dan niet tijdelijk vertrek van de aanvaller uit Milaan.

PSV is zeer concreet voor de Belg, die eerder bij Club Brugge succesvol samenspeelde met Noa Lang. Maar er zijn kapers op de kust want Serie-A club Atalanta Bergamo meldde zich inmiddels ook bij de clubleiding van AC Milan om De Ketelaere te huren van AC Milan.

Het Gazet van Antwerpen meldt dat De Ketelaere en zijn management wachten op een signaal van de clubleiding van AC Milan alvorens er beslissingen kunnen worden genomen.

“Op dit moment zijn er twee teams die De Ketelaere willen binnenhalen. Het Nederlandse PSV klopte al voor de tweede keer aan en ook het Italiaanse Atalanta ligt op de loer. Volgens Italiaanse bronnen zou De Ketelaere wegmogen voor 28 à 30 miljoen, maar dit blijft onbevestigd. PSV zal zo’n som ook nooit betalen en overweegt vooral een huur met aankoopoptie. Atalanta dat 75 miljoen opstreek voor Rasmus Hojlund die naar Man U trok is vermogender”, aldus de Belgische krant Het Gazet van Antwerpen.


Vorig artikelAD-journalist Sjoerd Mossou herbeleeft de 10-0 tegen Feyenoord, Mossou bleek toeschouwer op de Oost-tribune
Volgend artikelPSV ziet in Jerdy Schouten een versterking, Aster Vranckx staat open voor transfer naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in