Home Nieuws PSV ziet in Jerdy Schouten een versterking, Aster Vranckx staat open voor...

PSV ziet in Jerdy Schouten een versterking, Aster Vranckx staat open voor transfer naar PSV

17281
0

De geruchten over versterkingen duren al weken voort maar vooralsnog zijn ‘slechts’ Ricardo Pepi en Noa Lang aangekocht.

PSV trok wel degelijk de portemonnee deze zomer maar de gewenste defensieve verzekering is nog niet binnen gehaald. Natuurlijk, wat niet is kan zeker nog komen maar er staan belangrijke wedstrijden op de agenda.

PSV dient in de Kuip gewoon te winnen van Feyenoord om de eerste prijs van het seizoen binnen te halen maar tegelijk ook om een eerste stevig signaal richting de landskampioen af te geven. Het vertrouwen in Peter Bosz is groot te noemen. De trainer uit Apeldoorn is een typische trainer die meer uit een groep voetballers kan halen dan de gemiddelde trainer.

Toch wachten we wel degelijk op versterkingen, waar de club tegelijkertijd ook het signaal heeft afgegeven voor een drietal versterkingen te gaan. De namen zijn inmiddels bekend en er lijken ook wel degelijk stappen voorwaarts te worden gemaakt.

Naast Charles De Ketelaere en Davinson Sánchez is inmiddels ook in binnen- en buitenland bekend dat PSV hoopt op de komst van Aster Vranckx van Vfl Wolfsburg. De middenvelder van Wolfsburg werd eerder al benaderd en ziet volgens Belgische media de stap naar PSV wel zitten.

Een doorbraak is er nog niet dus houdt de club ook andere lijntjes open. Het Eindhovens Dagblad wist deze week ook te melden dat PSV de prestaties van Jerdy Schouten op de voet volgt.

De regionale krant stelt dat Jerdy Schouten een alternatief zou kunnen zijn. PSV vindt Schouten een ‘heel interessante speler’, klinkt het vanuit het Eindhovense medium. PSV heeft echter geen bod uitgebracht op de middenvelder van Bologna.

‘PSV mikt op dit moment vooral op dure en lastig haalbare troeven, zo lijkt het vanaf de buitenkant’, vindt het Eindhovens Dagblad.

‘Earnest Stewart, technisch directeur van de club, liet afgelopen week nog weten dat er minimaal drie nieuwe spelers moeten komen. Daarbij is hij echter ook afhankelijk van andere partijen (de verkopende clubs) die niet direct meewerken’, aldus PSV clubwatcher Rik Elfrink.


Vorig artikelBelgische media bevestigen: PSV én Atalanta Bergamo willen Charles De Ketelaere
Volgend artikelBasisplaats tegen Nottingham | Bosz ziet in Isaac Babadi speler voor de basis, Joël Drommel vertrekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in