Home Nieuws Belgische krant volgt verrichtingen PSV op de voet, dus ook de PSV-fan...

Belgische krant volgt verrichtingen PSV op de voet, dus ook de PSV-fan die het hart van een Lens-fan stal

1251
0

Het ging er stevig aan toe enkele uren voor de wedstrijd tussen Racing Club de Lens en PSV.

In de buurt van het stadion brak volgens meerdere binnenlandse en buitenlandse media een groep PSV fans uit die in confrontatie geraakten met fans van Lens. De politie moest enkele keren stevig ingrijpen. In de rust van de wedstrijd tussen beide clubs braken er opnieuw ongeregeldheden uit. De beelden werden al net na rust gedeeld op sociale media.

Maar er is meer. Of beter gezegd, er gebeurde ook iets moois en bijzonders tussen een fan van PSV en een fan van Lens, een jonge fan van Lens welteverstaan. De Belgische krant Het Gazet van Antwerpen, dat de verrichtingen van PSV op de voet volgt, meldt een treffen tussen een PSV-fan en een jonge Lens-fan. Op de beelden is niet zien wanneer het treffen plaats heeft gevonden; voor of juist na de wedstrijd of wellicht in de rust op het moment dat het beneden in en rond het uitvak waar het juist mis ging.

Het Gazet van Antwerpen kreeg een filmpje toegestuurd van het uitwisselen van sjaals tussen een fan van PSV en een fan van Racing Club de Lens. De Belgische krant sprak woensdagmorgen schande van de rellen tussen beide supportersgroepen en wees daarbij voornamelijk naar de PSV-fans. Het Gazet van Antwerpen is met name dit seizoen zeer geïnteresseerd in de verrichtingen van PSV omwille van de snelle ontwikkeling van Johan Bakayoko en de transfer van de in België nog altijd zeer populaire Noa Lang.

‘PSV-fan laat goed hart zien na Eindhovense incidenten en geeft dolgelukkige Lens-fan leuk aandenken’, schrijft de Belgische krant uit Antwerpen. ‘Er is één PSV-fan die toch het goede voorbeeld geeft. De man bezorgde een jonge fan de dag van zijn leven door hem een sjaal van de Eindhovense topclub te geven’, aldus Het Gazet van Antwerpen.

‘Het waren vooral de uitfans die over zich lieten spreken na afloop. De PSV-fans schoten in eerste instantie een vuurpijl af richting het thuisvak, daarbovenop braken enkele uitfans heel wat zitjes af. Niet het goede voorbeeld voor de jonge supporters dus. Toch was er één fan die wel wist te charmeren. Na afloop van de wedstrijd gaf de man zijn PSV-sjaal aan een jonge fan van Lens die duidelijk dolgelukkig was met het aandenken’, aldus Het Gazet van Antwerpen over onderstaand video-item, dat de verrichting van de PSV-fan die zijn sjaal uit handen gaf publiceerde.


Vorig artikelOpzichtige en ongefundeerde kritiek voor technische en medische staf PSV na blessure Noa Lang
Volgend artikelHoe zou teleurgestelde Stijn Spierings naar Lens – PSV hebben gekeken? ‘Hij is voor PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in