Home Nieuws Opzichtige en ongefundeerde kritiek voor technische en medische staf PSV na blessure...

Opzichtige en ongefundeerde kritiek voor technische en medische staf PSV na blessure Noa Lang

7651
0

Dat Noa Lang voor PSV een hele belangrijke speler is behoeft geen verdere uitleg. Dat PSV Noa Lang mist is ook een ieder duidelijk maar PSV kan ook zonder de behendige sneller aanvaller een prestatie neerzetten.

Dat bleek dinsdagavond wel tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Racing Club de Lens en PSV. PSV hield stand waar het vorig seizoen en het seizoen daar weer voor geregeld niet overeind bleef in een wedstrijd waarin er gepresteerd diende te worden. We denken daarbij terug aan de uitwedstrijden tegen Olympiakos, Real Sociedad en Sevilla.

Tegen RC Lens waren eigenlijk alleen de drie punten van belang en PSV miste Lang zeer zeker tegen de krachtige Franse verdedigers, die ook geregeld de middenlijn overstaken, maar de remise in Lens smaakt toch naar meer. Ook zonder Noa Lang, die in de return in het Philips Stadion geacht wordt weer fit te zijn.

Lang is op dit moment nog geblesseerd en dat zorgde deze week voor opzichtige en ongefundeerde kritiek. Aan het adres van de technische en medische staf onder leiding van Peter Bosz. Lang had mogelijk kunnen meedoen als er voorzichtiger met hem was omgegaan. Dat stelt Bjorn Thimister van de website Soccernews.

Thimister licht zijn zienswijze toe: “Dat een voetballer immer en altijd graag wil voetballen, dat moge duidelijk zijn. Maar als iemand als Noa Lang al voor de zoveelste keer met dezelfde blessure kampt, is het dan niet zaak dat de technische en medische staf soms even het stoplicht op rood zet?” zijn zijn eerste kritische woorden over Lang en zijn afwezigheid.

De blessure van Lang kon voor PSV niet op een slechter moment komen, daar is een ieder het over eens. Thimister gaat door met zijn kritische analyse over de blessure van Lang.

“Hij is er niet bij als er eigenlijk gewonnen moét gaan worden in het miljoenenbal bij het Franse RC Lens, maar ook niet komend weekend als de degens gekruist moeten gaan worden met Ajax. Een duel dat zeker op papier nog altijd een topper is, al wil het in Amsterdam op dit moment zeker op sportief gebied nog niet allemaal zo vlotten. Lang had de Bosz-formatie hierbij zeker kunnen helpen. Met doelpunten of belangrijke assists. Met een zege in Frankrijk kán het er op het Europese toneel voor de Eindhovenaren, na een nederlaag bij Arsenal en een schamel puntje in eigen huis tegen Sevilla, allemaal anders uitzien”, aldus Thimister in een kritische analyse over de blessure van Noa Lang.


Vorig artikelPSV reageert na 24 lichtgewonden | Zo zag het tribunedeel rond het uitvak er na afloop uit: ‘Staan bekend als zeer gewelddadig’
Volgend artikelBelgische krant volgt verrichtingen PSV op de voet, dus ook de PSV-fan die het hart van een Lens-fan stal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in