Home Nieuws AS Roma eerste gegadigde voor Jarrad Branthwaite, Everton overweegt verkoop

AS Roma eerste gegadigde voor Jarrad Branthwaite, Everton overweegt verkoop

1044
0

Jarrad Branthwaite staat plotseling in het middelpunt van de belanstelling. PSV wil graag verder met de verdediger en heeft dit Everton laten weten.

De Britse club uit Liverpool ziet zelf ook wel iets in meer speeltijd voor de talentvolle verdediger maar plotseling is daar ook de interesse vanuit Rome. Serie A club AS Roma heeft namelijk interesse om Jarrad Branthwaite per direct van Everton over te nemen. Dat meldt La Gazzetta dello Sport vrijdag.

Het AS Roma van trainer José Mourinho heeft dringend behoefte aan verdedigende versterking gezien de eerste magere maanden van het lopende seizoen. Daarom wordt AS Roma door de Italiaanse sportkrant als ‘één van de geïnteresseerde clubs’ genoemd voor de jonge Engelse verdediger. Branthwaite speelt dit seizoen op huurbasis voor PSV, dat hem overnam van Everton. De Premier League-club zou momenteel zelfs bereid zijn om hem te verkopen. Er wordt gesproken over een transferbedrag van vijf miljoen euro voor Jarrad Branthwaite.

Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International meldden deze week dat PSV graag verder wil met Branthwaite. De club is tevreden over de centrumverdediger, die in de laatste weken voor de WK-break veel speeltijd kreeg. Everton heeft naar verluidt de mogelijkheid om Branthwaite terug te halen als hij in de eerste seizoenshelft te weinig minuten maakt. Met die gedachten speelt de Premier League club wel maar mogelijk wordt PSV concreet en kan de verdediger in Eindhoven blijven komende maanden. De twintigjarige Engelsman lijkt zelf ook te opteren voor een langer verblijf in Eindhoven, wat voor Everton weer van belang is in de besluitvorming over Jarrad Branthwaite.


Vorig artikelPSV selectie: ‘We hopen dat Gakpo nog terugkomt’
Volgend artikelSchandalige analyse | Valentijn Driessen is een teleurgestelde voetbalsupporter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in