Home Nieuws PSV selectie: ‘We hopen dat Gakpo nog terugkomt’

PSV selectie: ‘We hopen dat Gakpo nog terugkomt’

723
0

Niet alleen de Nederlandse voetbalfans en liefhebbers kijken uit naar Nederland – Argentinië maar ook de PSV selectie kijkt reikhalzend uit naar de kraker.

De ogen zijn natuurlijk gericht op Cody Gakpo. Gaat Gakpo nogmaals schitteren tegen de Zuid-Amerikanen? Zijn drie doelpunten bleken voer voor wereldwijde speculaties over zijn toekomst. Ook op de Herdgang gaat het veelal over Gakpo en of hij na de winterstop nog voor PSV zal spelen.

“Ik hoop dat hij terugkomt, maar we hebben in het verleden gezien dat het snel kan gaan met spelers die op een WK iets bijzonders laten zien”, zegt Armando Obispo over Gakpo. “Als er een topbod voorbijkomt, kan hij dat misschien niet weigeren”, klinkt het.

Tegenover het Eindhovens Dadblad zegt Obispo in een groepsapp te zitten met Gakpo en Jordan Teze. “Wij wensen hem voor iedere wedstrijd weer succes.”

Ook op de Herdgang gaat het over de kracht van Lionel Messi en of de Argentijn nog in zijn volledige kracht zit. “Al vijftien jaar is dat de vraag bij elke wedstrijd waaraan hij meedoet, ook eerder bij FC Barcelona. Kun je hem uit de wedstrijd spelen, dan maak je een goede kans”, zegt Obispo tegen de krant.

In Nederland is er veel kritiek op de manier van spelen van het Nederlands elftal, al wordt het nu minder gezien het bereiken van de kwartfinale. “Overdreven”, zegt de verdediger in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Het spel is niet altijd denderend nee, maar uiteindelijk is het wel toernooivoetbal en wil iedereen zo ver mogelijk komen. In Nederland moet altijd iets extra’s, lijkt het wel. Elders is dat toch minder”, aldus een uitgesproken Obispo.


Vorig artikelObispo en Veerman trots op Gakpo: ‘Richten op EK in Duitsland’
Volgend artikelAS Roma eerste gegadigde voor Jarrad Branthwaite, Everton overweegt verkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in