Home Nieuws André Ramalho bijna contractspeler van nieuwe club

André Ramalho bijna contractspeler van nieuwe club

1454
0

De wegen van André Ramalho gaan hoogstwaarschijnlijk snel scheiden. Er zijn ontwikkelingen rond Ramalho gaande.

Peter Bosz zei recent al dat hij niet verwacht dat André Ramalho nog terug zou keren bij PSV. Dat scenario lijkt werkelijkheid te gaan worden. Het Eindhovens Dagblad meldt dinsdagavond dat de verdediger dicht bij een contract met het Braziliaanse Corinthians is. Ook andere clubs hebben Ramalho in het vizier maar het heeft er alle schijn van dat Ramalho een wens willen laten uitkomen.

Die wens luidt nog één keer in zijn vaderland spelen in een fase van zijn carriere dat zijn nog jonge kinderen dat bewust kunnen ervaren.

Ramalho speelde afgelopen drie seizoenen voor PSV en won het nodige zilverwerk. De Braziliaan won twee keer de KNVB Beker, drie keer de Johan Cruijff Schaal en werd één keer landskampioen. Bakken kritiek kreeg de mandekker maar PSV wilde wel met hem verder. Zowel Earnie Stewart, Marcel Brands als Peter Bosz bleken vaak zeer complimenteus te zijn richting Ramalho.

Wel deed de club deed de Braziliaan, wiens contract bij PSV op 1 juli verliep, een nieuwe maar ‘verlaagde’ aanbieding. Daar lijkt Ramalho niet meer op in te gaan. De Braziliaanse club Corinthians wil Ramalho graag aan de selectie toevoegen. Het is dusdanig concreet dat een terugkeer naar Brazilië in de maak lijkt te zijn.

Hoewel de verdediger behoorlijk wat criticasters kent, is er intern bij PSV nog altijd veel waardering voor zijn prestaties, aldus het Eindhovens Dagblad. PSV wil het aanstaande vertrek van Ramalho zoals bekend graag opvangen door Sepp van den Berg over te nemen van Liverpool. Echter kan dit een ingrijpend transferdossier worden. Ryan Flamingo kwam deze week al wel naar Eindhoven. PSV betaalde een forse som geld voor de verdediger van FC Utrecht.


Vorig artikelPSV wil volgende basisspeler die in de internationale belangstelling staat langer binden
Volgend artikelValentijn Driessen verwacht nederlaag, analisten BBC lyrisch en verwachten nog veel meer van Schouten, Malen en Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in