Home Nieuws PSV wil volgende basisspeler die in de internationale belangstelling staat langer binden

PSV wil volgende basisspeler die in de internationale belangstelling staat langer binden

9973
0

Het is een drukke periode voor Earnie Stewart. De technische baas wist al de nodige contracten te verlengen maar er komt nog veel meer aan.

Het is logisch dat er nationale en internationale belangstelling ontstaat voor de spelers die afgelopen seizoen zo succesvol waren onder Peter Bosz. De gebruikelijke namen passeren vaak de revue maar ook spelers als Mauro Júnior staan er zeer goed op in het buitenland. Niet alleen Johan Bakayoko, Joey Veerman of Jerdy Schouten worden genoemd maar ook voor Olivier Boscagli en Mauro Júnior staan in the picture in het buitenland.

PSV wil ook met betrekking tot Mauro Júnior stappen zetten. De club probeert de Braziliaan uit de handen van geïnteresseerde clubs te houden. De veelzijdige Braziliaan ligt nog tot medio 2025 vast in het Philips Stadion, maar kan zijn volgend seizoen aflopende contract met meerdere jaren verlengen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Mauro Júnior geldt al jaren achtereen als betrouwbare en vooral veelzijdige speler, die zichzelf met het grootste gemak staande weet te houden als invaller op het hoogste niveau maar ook als basisspeler tegen Arsenal of Borussia Dortmund zijn mannetje staat. Mauro Júnior was het afgelopen seizoen na al het voorgaande blessureleed dan ook een gewaardeerde kracht in de selectie van PSV.

Mauro Júnior speelde zowel als vleugelverdediger en als middenvelder. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft hij de interesse gewekt van onder meer het Mexicaanse Club América, dat naar verluidt een kleine zeven miljoen euro wil betalen. Ook vanuit Portugal zou aan hem getrokken worden. Opnieuw wordt het Benfica van Roger Schmidt gelinkt aan Mauro Júnior.

PSV is al enige tijd in overleg met het management van Mauro Júnior en die gesprekken verlopen constructief, zoals dat zo mooi heet. De kans is dan ook groot dat de 25-jarige Braziliaan langer bij PSV blijft. Mauro Júnior kan bij PSV een nieuw contract tot en met de zomer van 2028 tekenen. V

Mauro Júnior kan zich bovendien gaan opmaken voor een basisplaats onder Peter Bosz. De blessure van Sergiño Dest is dusdanig langdurig dat hij pas in januari of februari wordt terugverwacht. Fredrik Oppegard geldt dan als back-up voor Mauro Júnior.


Vorig artikelNadert een transfer naar Madrid? Veel vertrouwen PSV in Walter Benítez maar grenzeloos lijkt het niet
Volgend artikelAndré Ramalho bijna contractspeler van nieuwe club

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in