Home Nieuws Analist Ronald de Boer oprecht: ‘Verschrikkelijk wat er nu gebeurt bij PSV’

Analist Ronald de Boer oprecht: ‘Verschrikkelijk wat er nu gebeurt bij PSV’

146
0

Ronald de Boer geldt als objectief en kundig analist met uiteraard een voorkeur voor zijn voormalig werkgever Ajax.

De Boer vindt de situatie bij PSV verschrikkelijk om te aanschouwen. De Boer doelt daarbij ook op de aanwezige kwaliteiten van de vele talenten. 

De gebroeders de Boer hebben in het verleden meermaals uitgesproken PSV een mooie club te vinden en Frank de Boer sloot zelfs een toekomstig dienstverband als trainer bij PSV niet uit.

De Fox analist vindt de aanhoudende crisis ‘verschrikkelijk’ voor PSV. De ploeg van trainer Mark van Bommel is te jong, constateert de analist oprecht.

“Ik heb het gevoel dat het gewoon een té jeugdig elftal is”, aldus De Boer in de studio van FOX Sports. “Kijk, je moet betrouwbaarheid hebben. We hebben ze allemaal bewierookt en het zijn nog steeds ongelooflijk talentvolle jongens, maar het gaat met vallen en opstaan. Heel normaal.”

De Boer noemt vervolgens Mohamed Ihattaren, Donyell Malen, Steven Bergwijn, Michal Sadilek, Pablo Rosario en Denzel Dumfries als voorbeeld. “Dat zijn keuzes van een club. Ajax heeft wél ingezien dat je een goede mix moet hebben van ervaring en talent. Ervaren jongens als Nick Viergever en Daniel Schwaab zijn ook niet echt types als Dusan Tadic en Daley Blind.”

Wat De Boer betreft hoeft Van Bommel niet weg. “Je moet niet meteen denken: nu kan hij er helemaal niks meer van. Phillip Cocu had het ook ongelooflijk lastig in zijn eerste jaar, maar daarna ging het toch lopen. Het is verschrikkelijk wat er nu gebeurt bij PSV.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here